Τελευταία Νέα
Διεθνή

Washington Post: Απίστευτο περιστατικό στον Λευκό Οίκο, κινητοποίησε τις μυστικές υπηρεσίες - Ήταν... κοκαΐνη

Washington Post: Απίστευτο περιστατικό στον Λευκό Οίκο, κινητοποίησε τις μυστικές υπηρεσίες - Ήταν... κοκαΐνη
Η κοκαΐνη βρέθηκε στη θρυλική West Wing του Λευκού Οίκου
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη αυτές τις ημέρες στον Λευκό Οίκο, το οποίο κινητοποίησε τις μυστικές υπηρεσίες.
Ωστόσο, το "ύποπτο αντικείμενο", μετά από έλεγχο ήταν... κοκαΐνη, σύμφωνα με την Washington Post.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των Μυτστικών Υπηρεσιών, Anthony Guglielmi, η ουσία υποβάλλεται σε περαιτέρω δοκιμές για να διαπιστωθεί τι είναι και οι αρχές εξετάζουν πώς μπήκε στον Λευκό Οίκο.
Όπως εξήγησε η πυροσβεστική υπηρεσία της Ουάσινγκτον διαπίστωσε ότι η ουσία, η οποία βρέθηκε σε "χώρο εργασίας της Δυτικής Πτέρυγας", δεν αποτελεί απειλή..
Το αντικείμενο σήμανε συναγερμό ασφαλείας και μια σύντομη εκκένωση του Λευκού Οίκου, δήλωσε ο Guglielmi, ο οποίος γνωστοποίησε ότι ο πρόεδρος Joe Biden δεν βρισκόταν στον Λευκό Οίκο εκείνη τη στιγμή.
Ο Guglielmi αρνήθηκε να πει συγκεκριμένα πώς ήταν συσκευασμένη.
Είπε ότι βρέθηκε από μέλη του ένστολου τμήματος της Μυστικής Υπηρεσίας που πραγματοποιούσαν συνήθεις περιπολίες στο κτίριο.

Τα στοιχεία του ασυρμάτου

Όπως αποκάλυψε η Washington Post, σε μια αποστολή με ώρα 8:49 μ.μ., ένας πυροσβέστης της ομάδας επικίνδυνων υλικών του τμήματος της Ουάσινγκτον μετέδωσε μέσω ασυρμάτου τα αποτελέσματα μιας δοκιμής: "Έχουμε μια κίτρινη μπάρα που λέει υδροχλωρική κοκαΐνη".
Η σύντομη εκπομπή καταγράφεται σε έναν ιστότοπο με την ονομασία openmhz.com, ο οποίος επιτρέπει στους πολίτες να ακούνε ζωντανές και αρχειοθετημένες ραδιοφωνικές εκπομπές από αστυνομικές και πυροσβεστικές υπηρεσίες.
Ένας από τους αξιωματούχους που γνωρίζει την έρευνα, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας, είπε ότι η μετάδοση στις 8:49 ήταν από το τηλεφώνημα στον Λευκό Οίκο το βράδυ της Κυριακής.
Ο αξιωματούχος περιέγραψε την ποσότητα της ουσίας ως μικρή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης