Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ - Aπόστρατος αξιωματικός στο Κογκρέσο: Γνωρίζαμε για «μη ανθρώπινη» δραστηριότητα από τη δεκαετία του '30

ΗΠΑ - Aπόστρατος αξιωματικός στο Κογκρέσο: Γνωρίζαμε για «μη ανθρώπινη» δραστηριότητα από τη δεκαετία του '30
Ο David Grusch, απόστρατος εξιωματικός της αεροπορίας των ΗΠΑ προχώρησε σε εντυπωσιακές αποκαλύψεις στην επιτροπή του Κογρέσου για τα UFO, καθώς ισχυρίστηκε ότι εντοπίστηκαν βιολογικά, «μη ανθρώπινα» δείγματα σε σημεία πρόσκρουσης
Ο David Grusch, απόστρατος εξιωματικός της αεροπορίας των ΗΠΑ, κατέθεσε σήμερα (26/7) στην επιτροπή του Κογκρέσου για τα UFOs (ή UAP όπως λέγονται επίσημα) και προχώρησε σε εντυπωσιακές αποκαλύψεις, καθώς ισχυρίστηκε ότι εντοπίστηκαν βιολογικά, «μη ανθρώπινα» δείγματα σε σημεία πρόσκρουσης.
Ερωτηθείς σχετικά από βουλευτή της επιτροπής, μίλησε για «μη ανθρώπινο» βιολογικό αποτύπωμα και επικαλέστηκε πρόσωπα που είχαν γνώση του θέματος και τον είχαν πληροφορήσει αναλόγως.
Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε αν έχει δει ο ίδιος κάποιο εξωγήινο διαστημόπλοιο, απέφυγε να απαντήσει δημόσια – μια δικαιολογία που χρησιμοποίησε πολλές φορές στην ακρόαση.
Σε κάθε περίπτωση, παραδέχτηκε ότι δεν έχει δει πτώμα εξωγήινης μορφής ζωής.
Επίσης, ο Grusch ισχυρίστηκε ότι έγινε πληροφοριοδότης, whistleblower, διότι δέχθηκε έμμεση τρομοκρατία για να μην μιλήσει και φοβόταν για την ζωή του.
Πρόσθεσε ότι έχει γνώση για πρόσωπα που υπέστησαν κακό για να μην αποκαλύψουν όσα γνώριζαν για τα UAPs.
Τέλος, ο απόστρατος αξιωματικός των ΗΠΑ προέβη στην αποκάλυψη ότι οι ΗΠΑ προσπαθούν να αντιγράψουν την εξωγήινη τεχνολογία, αν και τόνισε ότι ο ίδιος δεν είχε πρόσβαση στα εν λόγω προγράμματα.
Σε απάντησή του, το Πεντάγωνο έσπευσε να αποκρούσει τους ισχυρισμούς του Grusch, με την εκπρόσωπο του Υπουργείου Άμυνας να δηλώνει πως οι ερευνητές δεν έχουν ανακαλύψει «καμία επαληθεύσιμη πληροφορία που να τεκμηριώνει τους ισχυρισμούς ότι υπήρξαν στο παρελθόν ή υπάρχουν σήμερα προγράμματα σχετικά με την κατοχή ή την αντίστροφη μηχανική εξωγήινων υλικών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης