Τελευταία Νέα
Διεθνή

Washington Post : Το Πεντάγωνο καλεί τους Ουκρανούς να χρησιμοποιούν περισσότερο τις χερσαίες δυνάμεις τους και όχι drones

Washington Post : Το Πεντάγωνο καλεί τους Ουκρανούς να χρησιμοποιούν περισσότερο τις χερσαίες δυνάμεις τους και όχι drones
Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι προτρέπουν επίσης το Κίεβο να επικεντρώσει τους βομβαρδισμούς στους «πιο σημαντικούς στόχους»
To Πεντάγωνο προέτρεψε το Κίεβο να βασίζεται λιγότερο σε drones για αναγνώριση και να χρησιμοποιεί περισσότερο τις χερσαίες δυνάμεις για αυτό, αναφέρει η Washington Post, σε δημοσίευμά της την Κυριακή 27 Αυγούστου .
Αξιωματούχοι του Πενταγώνου προέτρεψαν την Ουκρανία να βασίζεται λιγότερο σε drones για τη αναγνώριση του πεδίου της μάχης και περισσότερο σε επίγειες δυνάμεις.
Σύμφωνα με αξιωματούχους των ΗΠΑ, οι Ουκρανοί ανταποκρίνονται θετικά σε αυτό το αίτημα.
Σημειώνεται ότι αξιωματούχοι προτρέπουν επίσης το Κίεβο να επικεντρώσει τους βομβαρδισμούς στους «πιο σημαντικούς στόχους».
Σύμφωνα με με εκτιμήσεις αναλυτών, οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν εκτοξεύσει δύο εκατομμύρια οβίδες πυροβολικού του ΝΑΤΟ των 155 χιλιοστών από την έναρξη της σύγκρουσης, σχεδόν εξαντλώντας τις προμήθειες της Δύσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης