Τελευταία Νέα
Διεθνή

UBS: Κέρδη 28,8 δισ. το β' 3μηνο του 2023, μετά την εξαγορά της Credit Suisse

UBS: Κέρδη 28,8 δισ. το β' 3μηνο του 2023, μετά την εξαγορά της Credit Suisse
Οι αναλυτές είχαν προβλέψει καθαρά κέρδη 12,8 δισ. δολαρίων για τους τρεις μήνες έως τα τέλη Ιουνίου, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters
Κέρδη 28,88 δισ. δολαρίων ανακοίνωσε η UBS το δεύτερο τρίμηνο του έτους, τα οποία και περιλαμβάνουν τα πρώτα αποτελέσματα μετά την εξαγορά της Credit Suisse.
Οι αναλυτές είχαν προβλέψει καθαρά κέρδη 12,8 δισ. δολαρίων για τους τρεις μήνες έως τα τέλη Ιουνίου, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters.
Η UBS είπε ότι το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει κυρίως 28,93 δισεκατομμύρια δολάρια σε αρνητική υπεραξία για την εξαγορά της Credit Suisse.
Τα υποκείμενα κέρδη προ φόρων, τα οποία εξαιρούν την αρνητική υπεραξία, τα έξοδα που σχετίζονται με την ενοποίηση και τα κόστη απόκτησης, ανήλθαν σε 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια.
Η αρνητική υπεραξία αντιπροσωπεύει την εύλογη αξία των περιουσιακών στοιχείων που αποκτήθηκαν σε μια συγχώνευση πέρα από την τιμή αγοράς.
Η UBS πλήρωσε με discount 3 δισ. ελβετικά φράγκα (3,4 δισεκατομμύρια δολάρια) για να εξαγοράσει την Credit Suisse τον Μάρτιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης