Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσική πυραυλική επίθεση σε Κίεβο, Οδησσό - Μεγάλες ζημιές στο Izmail

Ρωσική πυραυλική επίθεση σε Κίεβο, Οδησσό - Μεγάλες ζημιές στο Izmail
Δεν υπάρχουν θύματα ή ζημιές λέει η στρατιωτική διοίκηση του Κιέβου
Σχετικά Άρθρα
(upd) Πυραυλική επίθεση κατά του Κιέβου εξαπέλυσαν νωρίτερα σήμερα τα ξημερώματα οι ρωσικές δυνάμεις, με τον ουκρανικό στρατό να υποστηρίζει πως κατέρριψε όλους τους ρωσικούς πυραύλους πριν αυτοί προλάβουν να φτάσουν στο στόχο τους.
Σύμφωνα με τη στρατιωτική διοίκηση του Κιέβου, τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας ενεργοποιήθηκαν νωρίς το πρωί για να απωθήσουν αεροπορική επιδρομή της Ρωσίας.
Σχεδόν όλη η Ουκρανία τέθηκε κατά τις 05:50 τα ξημερώματα και για περίπου μια ώρα σε συναγερμό ενόψει των πυραυλικών αυτών χτυπημάτων.
«Μια ακόμα πυραυλική επίθεση από τον εχθρό σε μια ειρηνική πόλη με μοναδικό σκοπό να σκοτώσει πολίτες και να καταστρέψει υποδομές» υποστήριξε ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης του Κιέβου, Serhiy Popko, τονίζοντας πως βάσει των πρώτων πληροφοριών δεν υπάρχουν θύματα ή ζημιές.
Σύμφωνα με τον Popko, στην επίθεση αυτή χρησιμοποιήθηκαν διάφοροι τύποι πυραύλων.

Επίθεση και στην Οδησσό - Ένας νεκρός

Επίθεση με drones πραγματοποίησε η Ρωσία και κατά της περιφέρειας της Οδησσού.
Οι τοπικές αρχές κάνουν λόγο για έναν νεκρό και για ζημιές σε λιμενικές και αγροτικές υποδομές.
Σε ανάρτηση του στο Telegram ο περιφερειάρχης της Οδησσού, Oleh Kiper υποστήριξε ότι οι ρωσικές δυνάμεις επιτέθηκαν στην περιοχή Izmail με drones για περίπου τρεις ώρες.
«Δυστυχώς, ένας άνθρωπος που εργαζόταν σε αγροτική επιχείρηση, είναι νεκρός, υπέκυψε στα τραύματά του σε νοσοκομείο» υπογράμμισε ο Kiper, ο οποίος υπογράμμισε πως διοικητικά κτήρια καθώς και λιμενικές και αγροτικές εγκαταστάσεις υπέστησαν ζημιές..

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης