Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι θα κάψουν τους ATACMS - Η Ουκρανία θα χάσει Οδησσό, Kharkiv και Dnepropetrovsk

Οι Ρώσοι θα κάψουν τους ATACMS - Η Ουκρανία θα χάσει Οδησσό, Kharkiv και Dnepropetrovsk
Το Κίεβο θα χάσει τον έλεγχο της Οδησσού και της ακτής της Μαύρης Θάλασσας.
Τα ρωσικά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου θα είναι σε θέση να καταστρέψουν τους αμερικανικούς πυραύλους ATACMS εάν η Δύση αποφασίσει να τους προμηθεύσει στον ουκρανικό στρατό, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών στρατιωτικών πληροφοριών Scott Ritter.
«Το σύστημα ATACMS θα δεχθεί επίθεση από ρωσικά αντιπυραυλικά όπλα, τα οποία θα αναχαιτίσουν τους πυραύλους πριν φτάσουν στο στόχο τους.
Επιπλέον, η Ρωσία θα μπλοκάρει τα συστήματα καθοδήγησής τους χρησιμοποιώντας συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου, τα οποία θεωρούνται από τα πιο αποτελεσματικά στον κόσμο», σημείωσε ο Scott Ritter.
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, το Πεντάγωνο γνωρίζει καλά ότι η Μόσχα μπορεί να αναχαιτίσει το σύστημα ATACMS.
Σύμφωνα με τον Ritter, το ATACMS δεν θα βοηθήσει την Ουκρανία, όπως όλα τα άλλα όπλα που δόθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Περαιτέρω εδαφικές απώλειες

Η Ουκρανία θα χάσει αρκετές ακόμη περιοχές εάν συνεχιστούν οι εχθροπραξίες, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ Scott Ritter.
Η πραγματικότητα είναι σκληρή.
Η Ρωσία όχι μόνο θα διατηρήσει τα εδάφη που είναι ήδη μέρος της, αλλά θα πάρει επίσης το Kharkiv, το Mykolaiv και το Dnepropetrovsk εάν η Ουκρανία είναι αρκετά ανόητη για να συνεχίσει αυτή τη σύγκρουση».
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, σε αυτή την περίπτωση, το Κίεβο θα χάσει επίσης τον έλεγχο της Οδησσού και της ακτής της Μαύρης Θάλασσας.
Όλες αυτές οι περιοχές θα πάνε στη Ρωσία και δεν θα επιστρέψουν ποτέ στην Ουκρανία.
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, η απώλεια πρόσβασης στη θάλασσα θα ήταν καταστροφική για την οικονομία της Ουκρανίας.
Η Ουκρανία θα καταστεί σημαντικά μικρότερη από ότι είναι τώρα, προέβλεψε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών πληροφοριών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης