Τελευταία Νέα
Διεθνή

Polyansky (Ρωσία): Η πλειοψηφία θέλει ειρήνη στην Ουκρανία, όχι καταστροφή της Ρωσίας

Polyansky (Ρωσία): Η πλειοψηφία θέλει ειρήνη στην Ουκρανία, όχι καταστροφή της Ρωσίας
Ολοένα και περισσότερα κράτη καταλαβαίνουν ότι η ουκρανική κρίση είναι μια περίπλοκη υπόθεση υποστήριξε ο Ρώσος διπλωμάτης
Την θέση πως η πλειοψηφία της διεθνούς κοινότητας θέλει ειρήνη στην Ουκρανία και όχι την αποδυνάμωση της Ρωσίας διατύπωσε ο Dmitry Polyansky, πρώτος αναπληρωτής μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στον ΟΗΕ.
«Ο Ουκρανός πρόεδρος Zelensky θα συμμετάσχει σε αυτό το show και θα προσπαθήσει να παίξει τον κεντρικό ρόλο σε αυτό.
Αλλά αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει την πραγματικότητα, στην οποία ζούμε, επειδή ένα σημαντικό μέρος της διεθνούς κοινότητας, ένα αυξανόμενο σημαντικό μέρος αυτής, καταλαβαίνει ότι η ουκρανική κρίση είναι μια περίπλοκη υπόθεση και ότι υπάρχουν διάφοροι παράγοντες, οι οποίοι πρέπει να εξαλειφθούν προκειμένου να επιτευχθεί μια μακροπρόθεσμη λύση» υποστήριξε ο Polyansky, αναφερόμενος στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
«Οι περισσότεροι θέλουν ειρήνη στην Ουκρανία και όχι να καταστρέψουν και να αποδυναμώσουν τη Ρωσία, όπως θέλουν τα κράτη της Δύσης» ανέφερε ο Polyansky.
Σύμφωνα με τον Polyansky, ολοένα και περισσότερες χώρες αντιλαμβάνονται ότι η προμήθεια όπλων από τη Δύση στο Κίεβο εμποδίζει την επίτευξη ειρηνικής επίλυσης στην Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης