Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε κατάσταση πολιορκίας το Donetsk με στρατιωτική λογοκρισία και απαγόρευση κυκλοφορίας

Σε κατάσταση πολιορκίας το Donetsk με στρατιωτική λογοκρισία και απαγόρευση κυκλοφορίας
Θα εφαρμοστεί στρατιωτική λογοκρισία στα ταχυδρομικά δέματα και γράμματα, καθώς και στα μηνύματα που μεταδίδονται μέσω τηλεπικοινωνιακών συστημάτων
Σχετικά Άρθρα
Η Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk έχει επιβάλει στρατιωτική λογοκρισία στην αλληλογραφία, τις επικοινωνίες στο Διαδίκτυο και τις τηλεφωνικές συνομιλίες, σύμφωνα με εντολή του επικεφαλής της περιοχής που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό του.
«Θα εφαρμοστεί στρατιωτική λογοκρισία στα ταχυδρομικά δέματα και γράμματα, καθώς και στα μηνύματα που μεταδίδονται μέσω τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και θα καθιερωθεί παρακολούθηση μέσω τηλεφωνικών συνομιλιών», αναφέρει η εντολή του Denis Pushilin.
Σύμφωνα με το διάταγμα, η Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας και το Υπουργείο Πληροφοριών της περιοχής θα αναπτύξουν και θα επιβάλουν μέτρα λογοκρισίας.
Ο Pushilin. υπέγραψε το διάταγμα στις 18 Σεπτεμβρίου, αλλά δεν τέθηκε σε ισχύ παρά την ημέρα που δημοσιεύτηκε.
Επίσης έχει θεσπίσει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 11 το βράδυ. έως τις 4 π.μ. τις καθημερινές, αρχής γενομένης από την επόμενη εβδομάδα.
Η εντολή του Denis Pushilin εξαιρεί αστυνομικούς, υγειονομικούς, υπαλλήλους στην καθαριότητα και εργαζόμενους στις προμήθειες τροφίμων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης