Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Πραγματική επανάσταση τα μαχητικά Su-34 που φέρουν τους υπερηχητικούς πυραύλους Kinzhal

Ρωσία: Πραγματική επανάσταση τα μαχητικά Su-34 που φέρουν τους υπερηχητικούς πυραύλους Kinzhal
Αύξησε την παραγωγή μαχητικών αεροσκαφών Su-34 η Ρωσία
Σχετικά Άρθρα
Στην αύξηση της παραγωγής των μαχητικών αεροσκαφών Su-34 έχει προχωρήσει η Ρωσία, καθώς αντιλαμβάνεται ότι έχει στα χέρια της ένα πραγματικό υπερόπλο, από τη στιγμή που το συγκεκριμένο μαχητικό έχει καταφέρει να φέρει τον υπερηχητικό πύραυλο Kinzhal.
Ο συνδυασμός του Su-34 και του πυραύλου Kinzhal έχουν φέρει μεγάλες επιτυχίες στις ρωσικές δυνάμεις που μάχονται στην Ουκρανία.
«Στις αρχές Σεπτεμβρίου, το Su-34 έδειξε συμβατότητα με μια νέα κατηγορία όπλων - τον υπερηχητικό βαλλιστικό πύραυλο Kinzhal, με τον οποίο τα μαχητικά μπορούν να χτυπήσουν στόχους σε απόσταση 2.000 χιλιομέτρων» αναφέρει σε δημοσίευμα του το αμερικανικό Military Watch.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η παραγωγή ρωσικών αεροσκαφών ικανών να μεταφέρουν τους πυραύλους Kinzhal έχει τετραπλασιαστεί μετά από τις επιτυχημένες αποστολές στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένης και της καταστροφής ενός αμερικανικού συστήματος αεράμυνας Patriot τον περασμένο Μάιο.
«Οι πύραυλοι Kinzhal χρησιμοποιούνται ενεργά κατά τη διάρκεια των στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία.
Ένα από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα ήταν η καταστροφή μιας συστοιχίας Patriot που μόλις είχε παραδοθεί στο Κίεβο τον περασμένο Μάιο.
Η εγκατάσταση αυτών των πυραύλων στο Su-34 θα φέρει επανάσταση στις δυνατότητες του μαχητικού αυτού» επισημαίνει το δημοσίευμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης