Τελευταία Νέα
Διεθνή

Raisi (Ιράν): Θα είναι αμείλικτη η εκδίκηση του ισλαμικού κόσμου προς το Ισραήλ για τη Γάζα

Raisi (Ιράν): Θα είναι αμείλικτη η εκδίκηση του ισλαμικού κόσμου προς το Ισραήλ για τη Γάζα
Θα ξεκινήσει «η αρχή του τέλους του σιωνιστικού καθεστώτος» προειδοποιεί ο πρόεδρος του Ιράν
Ο πρόεδρος του Ιράν Ebrahim Raisi προειδοποίησε σήμερα (18/10), μέσω ομιλίας, του σε φιλοπαλαιστινιακή διαδήλωση για «σκληρή εκδίκηση από τον ισλαμικό κόσμο για τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν στην Παλαιστίνη και τη Γάζα» μετά την επίθεση με ρουκέτα σε συγκρότημα νοσοκομείων στην κατεστραμμένη από τον πόλεμο Γάζα, που στοίχισε τη ζωή σε πάνω από 500 ανθρώπους.
«Με την επίθεση στο νοσοκομείο, θα ξεκινήσει το τέλος του Σιωνιστικού καθεστώτος (Ισραήλ)», επεσήμανε σε υψηλούς τόνους ο Raisi, απευθυνόμενος σε χιλιάδες ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί στο κέντρο της Τεχεράνης, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους Παλαιστίνιους.
«Κάθε σταγόνα αίματος που χύνεται από τους Παλαιστίνιους φέρνει το Σιωνιστικό καθεστώς ένα βήμα πιο κοντά στην πτώση του», είπε σε παρόμοιο μήκος κύματος.
Ενώ από το στόχαστρό του δεν ξέφυγαν ούτε οι ΗΠΑ, καθώς κατηγόρησε την Ουάσινγκτον ότι είναι συνεργός «στα Ισραηλινά εγκλήματα».
«Οι άνθρωποι του κόσμου θεωρούν την Αμερική συνεργό στα εγκλήματα του Σιωνιστικού καθεστώτος», τόνισε χαρακτηριστικά ο ηγέτης του ιρανικού καθεστώτος.
Στην ομιλία του στη συγκέντρωση της Τεχεράνης, ο Raisi ζήτησε, επίσης, να σταματήσει ο βομβαρδισμός της Λωρίδας της Γάζας, να σταματήσει η πολιορκία του θύλακα και να παρασχεθεί βοήθεια στον παλαιστινιακό λαό.
Στην σχετική συγκέντρωση, παρέστησαν χιλιάδες οπαδοί του Raisi, οι οποίοι εμφανίστηκαν να κυματίζουν τις σημαίες του Ιράν, της Παλαιστίνης και της συμμαχικής με την Τεχεράνη λιβανέζικης μαχητικής ομάδας Hezbollah.
Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα και κρατούσαν πανό που έγραφαν «Κάτω η Αμερική», «Κάτω το Ισραήλ» και «Η Παλαιστίνη θα απελευθερωθεί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης