Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κορυφαίος Ισραηλινός επιχειρηματίας ζητά την παραίτηση Netanyahu – Είναι ανίκανος, να παραιτηθεί αμέσως

Κορυφαίος Ισραηλινός επιχειρηματίας ζητά την παραίτηση Netanyahu – Είναι ανίκανος, να παραιτηθεί αμέσως
Ο Amnon Shashua ανέφερε ότι η κυβέρνηση Netanyahu είναι υπεύθυνη για «τις αποτυχίες, την ασυμφωνία και την ανικανότητα» μετά την επιδρομή της Hamas σε πόλεις του νότιου Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου
Ο επικεφαλής της εταιρείας τεχνολογίας Mobileye και ένας από τους κορυφαίους επιχειρηματίες του Ισραήλ, ο Amnon Shashua, ζήτησε την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 την άμεση απομάκρυνση του πρωθυπουργού Benjamin Netanyahu και αντικατάσταση της κυβέρνησής του.
Ο Shashua ανέφερε ότι η κυβέρνηση Netanyahu είναι υπεύθυνη για «τις αποτυχίες, την ασυμφωνία και την ανικανότητα» μετά την επιδρομή της Hamas σε πόλεις του νότιου Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.
«Πρέπει να μειώσουμε τις απώλειές μας και να το κάνουμε γρήγορα.
Η μοναδική λύση για την κατάσταση στο Ισραήλ είναι η αντικατάσταση της κυβέρνησης, και αυτό πρέπει να γίνει αμέσως», τονίζει ο Shashua σε άρθρο γνώμης που δημοσιεύτηκε στην οικονομική εφημερίδα Calcalist.
Οπως αναφέρει ο ίδιος: «Η κυβέρνηση, η οποία ενδιαφέρεται περισσότερο για την πολιτική επιβίωσή της παρά για το καλό της χώρας, μπορεί να αντικατασταθεί χωρίς να προκηρυχθούν νέες εκλογές, ελαχιστοποιώντας την πολιτική αναταραχή, με τον σχηματισμό νέου συνασπισμού στο πλαίσιο του σημερινού κοινοβουλίου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης