Τελευταία Νέα
Διεθνή

Netanyahu: Οι εκκλήσεις για κατάπαυση του πυρός είναι εκκλήσεις προς το Ισραήλ να παραδοθεί στη Hamas

Netanyahu: Οι εκκλήσεις για κατάπαυση του πυρός είναι εκκλήσεις προς το Ισραήλ να παραδοθεί στη Hamas
«Σήμερα, τραβάμε μια γραμμή μεταξύ των δυνάμεων του πολιτισμού και των δυνάμεων της βαρβαρότητας» υποστήριξε ο Netanyahu
«Ακριβώς όπως οι ΗΠΑ δεν θα συμφωνούσαν σε κατάπαυση του πυρός μετά τον βομβαρδισμό του Περλ Χάρμπορ ή μετά την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, το Ισραήλ δεν θα συμφωνήσει σε παύση των εχθροπραξιών με τη Hamas μετά τις φρικτές επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου», ανέφερε ο Benjamin Netanyahu στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου
«Οι εκκλήσεις για κατάπαυση του πυρός είναι εκκλήσεις προς το Ισραήλ να παραδοθεί στη Hamas, να παραδοθεί στην τρομοκρατία», τόνισε.
«Η Βίβλος λέει “υπάρχει καιρός για ειρήνη και καιρός για πόλεμο”», συνέχισε και συμπλήρωσε «αυτή είναι η ώρα για πόλεμο».
«Ένας πόλεμος για το κοινό μας μέλλον. Σήμερα, τραβάμε μια γραμμή μεταξύ των δυνάμεων του πολιτισμού και των δυνάμεων της βαρβαρότητας».
Ο Netanyahu ερωτηθείς σχετικά με τη θέση του Ισραήλ ότι η χερσαία επιχείρησή του στη Γάζα θα εξασφαλίσει την απελευθέρωση των ομήρων που έχει συλλάβει η Hamas απάντησε ότι «η κοινή μας εκτίμηση, όχι μόνο των μελών του υπουργικού συμβουλίου, αλλά και όλων των δυνάμεων ασφαλείας και του στρατού, είναι ότι η χερσαία δράση στην πραγματικότητα δημιουργεί την πιθανότητα – όχι τη βεβαιότητα – να απελευθερωθούν οι όμηροί μας, επειδή η Hamas δεν θα το κάνει αν δεν πιεστεί».
«Είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε όλους τους ομήρους πίσω στην πατρίδα», προσθέτει ο Netanyahu.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης