Τελευταία Νέα
Διεθνή

Citigroup: Προς περικοπή 10.000 θέσεων εργασίας

Citigroup: Προς περικοπή 10.000 θέσεων εργασίας
Τα στελέχη της Citigroup αναμένεται να αντιμετωπίσουν περικοπές πέραν του ορίου του 10%

Η Citigroup φέρεται να εξετάζει σημαντικές περικοπές θέσεων εργασίας, τουλάχιστον το 10%,  σε διάφορες μεγάλες επιχειρήσεις στο πλαίσιο των προσπαθειών αναδιοργάνωσης της CEO Jane Fraser, σύμφωνα με δημοσίευμα του CNBC.
Ενώ οι συζητήσεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, τα ακριβή νούμερα ενδέχεται να αλλάξουν τις επόμενες εβδομάδες, σημειώνεται στο δημοσίευμα.
Επιπλέον, τα στελέχη της Citigroup αναμένεται να αντιμετωπίσουν περικοπές πέραν του ορίου του 10% στο πλαίσιο της στρατηγικής της Fraser για την εξάλειψη ρόλων που περιλαμβάνουν περιττές αρμοδιότητες, συμπεριλαμβανομένων των περιφερειακών διευθυντών και των συν-επικεφαλής.
Υπάρχει επίσης πιθανός κίνδυνος για το προσωπικό των επιχειρήσεων που προηγουμένως υποστήριζαν επιχειρήσεις που έχουν υποστεί εκποιήσεις ή αναδιαρθρώσεις.
"Το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει σε αυτό το σημείο είναι μια πραγματικά σημαντική μείωση του προσωπικού", δήλωσαν αναλυτές της Edward Jones στο CNBC.
"Πρέπει να κάνει κάτι μεγάλο και νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι μεγαλύτερο και πιο επώδυνο για τους υπαλλήλους της Citi από ό,τι περιμένουν".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης