Τελευταία Νέα
Διεθνή

Politico: Έτοιμο το Ισραήλ για παύση πυρός εάν η Hamas απελευθερώσει μεγάλο αριθμό ομήρων

Politico: Έτοιμο το Ισραήλ για παύση πυρός εάν η Hamas απελευθερώσει μεγάλο αριθμό ομήρων
Πολύ καλύτερο για τον Netanyahu να επιδείξει ανοιχτό πνεύμα στις απαιτήσεις των ΗΠΑ για παύση των εχθροπραξιών, παρά να τις απορρίπτει
Σχετικά Άρθρα
Το Ισραήλ είναι έτοιμο να κηρύξει μια κατάπαυση του πυρός εάν η Hamas απελευθερώσει έναν μεγάλο αριθμό ομήρων υποστήριξε υψηλόβαθμος Ισραηλινός αξιωματούχος, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Politico.
Βάσει του δημοσιεύματος, η τοποθέτηση αυτή του Ισραηλινού αξιωματούχου έγινε στο πλαίσιο σχολιασμού των δηλώσεων του πρωθυπουργού Benjamin Netanyahu, ο οποίος είχε αναφέρει πως δεν θα μπορούσε να υπάρξει πλήρης κατάπαυση του πυρός χωρίς την προηγούμενη απελευθέρωση των ομήρων.
Όσον αφορά τις μικρές παύσεις στις εχθροπραξίες για ανθρωπιστικούς λόγους, ο Ισραηλινός αξιωματούχος είπε ότι το Ισραήλ εξετάζει κάτι τέτοιο βάσει των συνθηκών, αν και επισήμανε πως ήδη έχει προχωρήσει σε τέτοιου είδους παύσης πυρός.
«Το Ισραήλ είναι έτοιμο να ανακοινώσει παύσεις του πυρός, αλλά μόνο εάν απελευθερωθεί ένας σημαντικός αριθμός ομήρων.
Συζητάμε μεμονωμένες λύσεις με την αμερικανική κυβέρνηση σύμφωνα πάντα με συγκεκριμένες ανάγκες» τόνισε ο Ισραηλινός αξιωματούχος, ενώ άλλος αξιωματούχος ανέφερε πως «είναι πολύ καλύτερο για τον Netanyahu να επιδείξει ανοιχτό πνεύμα στις απαιτήσεις των ΗΠΑ για παύση των εχθροπραξιών, παρά να τις απορρίπτει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης