Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή – Εκτεταμένοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη Συρία

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή – Εκτεταμένοι ισραηλινοί  βομβαρδισμοί στη Συρία
Οι Ισραηλινοί έπληξαν θέσεις των κυβερνητικών δυνάμεων στη Συρία
Έξι αεροσκάφη F-16 της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας πραγματοποίησαν πλήγματα σε στρατιωτικές τοποθεσίες σε δύο συριακές επαρχίες, δήλωσε ο υποναύαρχος Vadim Kulit, αναπληρωτής αρχηγός των ρωσικών δυνάμεων στη χώρα.
«Από τις 22:49 έως τις 23:00 της 8ης Νοεμβρίου 2023, έξι τακτικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας, που επιχειρούσαν στον εναέριο χώρο του Λιβάνου και στα κατεχόμενα Υψίπεδα του Γκολάν, πραγματοποίησαν αεροπορικές επιδρομές στις θέσεις των κυβερνητικών δυνάμεων στις επαρχίες της Δαμασκού και της As-Suwayda.
Δεν αναφέρθηκαν θύματα», είπε σύμφωνα με το Tass.

Επίθεση με drone

Ο Kulit πρόσθεσε ότι τρεις Σύροι στρατιώτες τραυματίστηκαν στην επαρχία Λατάκεια καθώς οι θέσεις των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων δέχθηκαν επίθεση με δύο χειροβομβίδες που έπεσαν από drones, τα οποία εκτόξευσαν μαχητές από την περιοχή του οικισμού Tardin και πυρά ελεύθερου σκοπευτή από παράνομες ένοπλες ομάδες από την περιοχή του οικισμού Barza Faukani.
Είπε επίσης ότι αεροσκάφη του αποκαλούμενου συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ συνεχίζουν να δημιουργούν επικίνδυνες συνθήκες στους ουρανούς πάνω από τη Συρία εκτελώντας πτήσεις κατά παράβαση των πρωτοκόλλων αποσύγκρουσης και παραβιάζοντας τον συριακό εναέριο χώρο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης