Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έρευνα VCIOM: Απόλυτη εμπιστοσύνη στον Putin δείχνει το 80% των Ρώσων πολιτών

Έρευνα VCIOM: Απόλυτη εμπιστοσύνη στον Putin δείχνει το 80% των Ρώσων πολιτών
Αύξηση της αποδοχής του Putin από τους Ρώσους πολίτες
Το επίπεδο εμπιστοσύνης του ρωσικού πληθυσμού στον Πρόεδρο Vladimir Putin ανήλθε στο 79,2% στην πιο πρόσφατη δημοσκόπηση του Ρωσικού Κέντρου Ερευνών Κοινής Γνώμης (VCIOM), σημειώνοντας αύξηση 1,5% την περασμένη εβδομάδα, ανέφερε η VCIOM σχετικά με τα στοιχεία της έρευνας στην οποία συμμετείχαν 1.600 Ρώσοι πολίτες.
Το ποσοστό αποδοχής της ρωσικής κυβέρνησης διαμορφώθηκε στο 50,4% (αύξηση 1,6%) ενώ το 53,2% των Ρώσων κρίνει θετικά τον πρωθυπουργό Mikhail Mishustin (αύξηση κατά 0,9%).
Συνολικά το 62,5% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι εμπιστεύεται τον Mishustin (αύξηση δύο ποσοστιαίων μονάδων).
Οι ερωτηθέντες στην έρευνα εξέφρασαν επίσης τη θέση τους απέναντι στους επικεφαλής των κομμάτων στην Κρατική Δούμα ή στην κάτω βουλή του ρωσικού κοινοβουλίου.
Έτσι, το 33,9% εμπιστεύεται τον Gennady Zyuganov, επί μακρόν επικεφαλής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας (KPRF) (αύξηση 1,7 ποσοστιαίας μονάδας).
Το 30,1% εμπιστεύεται τον Sergey Mironov, ηγέτη του κόμματος «Μία Δίκαιη Ρωσία για την Αλήθεια» (αύξηση 0,2 ποσοστιαίας μονάδας). Το 19,2% εμπιστεύεται τον Leonid Slutsky, ηγέτη του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας (LDPR) (αύξηση κατά μία ποσοστιαία μονάδα) και το 8,4% εμπιστεύεται τον Alexey Nechayev, πρόεδρο του κόμματος New People (άνοδος κατά μία ποσοστιαία μονάδα).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης