Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι με 24 χτυπήματα με όπλα υψηλής ακρίβειας διέλυσαν τα κέντρα διοίκησης 3 ουκρανικών ταξιαρχιών

Οι Ρώσοι με 24 χτυπήματα με όπλα υψηλής ακρίβειας διέλυσαν τα κέντρα διοίκησης 3 ουκρανικών ταξιαρχιών
Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις πραγματοποίησαν 24 πολλαπλές εκτοξεύσεις με όπλα ακριβείας και μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, καταστρέφοντας θέσεις διοίκησης
Σχετικά Άρθρα
Οι ρωσικές δυνάμεις πραγματοποίησαν 24 χτυπήματα ακριβείας, με στόχο τα κέντρα διοίκησης του ουκρανικού στρατού την εβδομάδα 11-17 Νοεμβρίου στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, αναφέρει το Tass επικαλούμενο το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
«Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις πραγματοποίησαν 24 πολλαπλές εκτοξεύσεις με όπλα ακριβείας και μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, καταστρέφοντας θέσεις διοίκησης και ανάπτυξης των επιτελείων διοίκησης των ομάδων μάχης Liman και Khortitsa, καθώς και προσωρινούς χώρους ανάπτυξης μαχητών από τους νεοναζιστικούς σχηματισμούς του Azov και του Δεξιού Τομέα», σημειώνει το Tass.
Τα πλήγματα εξαφάνισαν τα οπλοστάσια πυροβολικού του ουκρανικού στρατού, αποθήκες οπλισμού, στρατιωτικού υλικού και καυσίμων, υποδομές αεροδρομίων και ένα κέντρο εκπαίδευσης ελεύθερων σκοπευτών και μηχανικού προσωπικού, ανέφερε το υπουργείο.

Οι ρωσικές δυνάμεις απέκρουσαν 26 ουκρανικές επιθέσεις στην περιοχή Kupyansk

Οι ρωσικές δυνάμεις απέκρουσαν 26 επιθέσεις ουκρανικού στρατού στην περιοχή Κουπιάνσκ, σκοτώνοντας ή τραυματίζοντας περισσότερους από 575 εχθρικούς στρατιώτες την περασμένη εβδομάδα, ανέφερε το υπουργείο.
«Στην κατεύθυνση του Kupyansk, μονάδες της δυτικής ομάδας μάχης απέκρουσαν 26 εχθρικές επιθέσεις και συνέχισαν να βελτιώνουν τις θέσεις τους στο μπροστινό άκρο την περασμένη εβδομάδα.
Οι αεροπορικές επιδρομές και τα πυρά πυροβολικού προκάλεσαν ζημιές στο ανθρώπινο δυναμικό και τον εξοπλισμό τεσσάρων μηχανoκίνητων ταξιαρχιών του ουκρανικού στρατού σε περιοχές κοντά στους οικισμούς Sinkovka, Timkovka και Zagoruikovka στo Kharkiv.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης