Τελευταία Νέα
Διεθνή

Douglas McGregor (Αμερικανός Συνταγματάρχης): Ο Zelensky θα έχει την μοίρα του Leon Trotsky κάποιος θα του τρυπήσει το κρανίο

Douglas McGregor (Αμερικανός Συνταγματάρχης): Ο Zelensky θα έχει την μοίρα του Leon Trotsky κάποιος θα του τρυπήσει το κρανίο
Θα εκπλαγώ αν επιζήσει ο Zelensky… τόνισε εμφατικά ο Douglas McGregor
Οι δυτικοί ηγέτες έρχονται στον Vladimir Zelensky και του λένε κατ' ιδίαν ότι έχει γίνει το «πρόσωπο του πολέμου» και επομένως πρέπει να δώσει τη θέση του σε κάποιον που μπορεί να συνάψει συμφωνία ειρήνης με τη Ρωσία, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου, αμερικανός συνταγματάρχης Douglas McGregor.
«Του λένε: Vladimir Zelensky, εσείς είστε το πρόσωπο του πολέμου, κάποιος άλλος πρέπει να αναλάβει, να συναντηθεί με τους Ρώσους και να υπογράψει μια συμφωνία για τη μεταφορά εδαφών και ότι θέλει η Ρωσία.
Αυτή η σύγκρουση πρέπει να τελειώσει, γιατί δεν είμαστε πλέον σε θέση να σας υποστηρίξουμε», τόνισε ο αμερικανός συνταγματάρχης Douglas McGregor.
Ο εμπειρογνώμονας πρόσθεσε ότι ο Zelensky θα προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες στην Ουκρανία εάν παραιτηθεί φέρνοντας την ειρήνη πιο κοντά.
Ωστόσο, σύμφωνα με τον Douglas McGregor, θα μπορούσε επίσης να γίνει «στόχος αντιποίνων» λόγω των χιλιάδων νεκρών που υπέστησαν οι Ουκρανοί εξαιτίας των πράξεών του.
Θα εκπλαγώ αν επιζήσει ο Zelensky… τόνισε εμφατικά ο Douglas McGregor.
Ακόμα κι αν καταφέρει να φύγει από τη χώρα, υποψιάζομαι ότι θα έχει την τύχη του Leon Trotsky, με άλλα λόγια, θα του τρυπήσει το κρανίο».
Να σημειωθεί ότι ο Leon Trotsky δολοφονήθηκε με ορειβατική αξίνα από το στυγνό αιματοβαμμένο δικτατορικό καθεστώς Stalin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης