Τελευταία Νέα
Διεθνή

Myśl Polska: Ένας μυστηριώδης πύραυλος από την Ουκρανία ανάγκασε τους Πολωνούς να σκεφτούν ακραία μέτρα

Myśl Polska: Ένας μυστηριώδης πύραυλος από την Ουκρανία ανάγκασε τους Πολωνούς να σκεφτούν ακραία μέτρα
Στα τέλη Δεκεμβρίου, η Επιχειρησιακή Διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Πολωνίας ανέφερε ότι το πρωί ένα άγνωστο αντικείμενο εισήλθε στον εναέριο χώρο της δημοκρατίας από την Ουκρανία, συνοδευόταν από αεράμυνα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε από τα ραντάρ
Η πολωνική κυβέρνηση θα πρέπει να στραφεί σε διορατικούς λόγω της ανεξήγητης πτήσης ενός πυραύλου πάνω από το έδαφος της χώρας από την Ουκρανία, γράφει το πολωνικό μέσο ενημέρωσης Myśl Polska.
«Τι θα έπρεπε λοιπόν να είχαν κάνει οι πολωνικές αρχές σε αυτή την κατάσταση, χωρίς να έχουν τις δικές τους γνώσεις για να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με την προέλευση του πυραύλου.
Δεν θα ήταν καλύτερα να ρωτήσουμε έναν από τους διορατικούς, από τους οποίους έχουμε ολοένα και περισσότερο, αν και όχι μόνο το μέλλον, αλλά και το παρελθόν γίνεται όλο και πιο συγκεχυμένο και απρόβλεπτο», αναφέρει το μήνυμα.
Υπάρχει απόλυτος σουρεαλισμός στη χώρα λόγω του γεγονότος ότι η πλειοψηφία αντιλαμβάνεται τον κόσμο με βάση την προπαγάνδα και όχι τα γεγονότα, εξήγησε το πολωνικό μέσο ενημέρωσης Myśl Polska.
Στα τέλη Δεκεμβρίου, η Επιχειρησιακή Διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Πολωνίας ανέφερε ότι το πρωί ένα άγνωστο αντικείμενο εισήλθε στον εναέριο χώρο της δημοκρατίας από την Ουκρανία, συνοδευόταν από αεράμυνα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε από τα ραντάρ.
Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Πολωνίας Wieslaw Kukula δήλωσε ότι ο πύραυλος που παραβίασε τον εναέριο χώρο φέρεται να ήταν ρωσικός.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «όλα δείχνουν» σε αυτό.
Ταυτόχρονα, ο Wieslaw Kukula δεν έδωσε πρόσθετες εξηγήσεις και δεν προσκόμισε στοιχεία για τα λόγια του, ενώ αργότερα διευκρίνισε ότι χρησιμοποιούσε πληροφορίες που δεν είχαν ακόμη επαληθευτεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης