Τελευταία Νέα
Διεθνή

Scott Ritter (Πρώην CIA): Η Ρωσία είναι πιο κοντά στην τελική νίκη, η Ουκρανία θα συντριβεί

Scott Ritter (Πρώην CIA): Η Ρωσία είναι πιο κοντά στην τελική νίκη, η Ουκρανία θα συντριβεί
"Η Ρωσία έχει ήδη κερδίσει, αλλά απομένει μόνο να εδραιωθεί αυτό", σύμφωνα με τον Scott Ritter
Τα ρωσικά στρατεύματα βρίσκονται στο τελικό στάδιο πριν από την τελική νίκη στην Ουκρανία, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών στρατιωτικών πληροφοριών Scott Ritter.
«Ο ρωσικός στρατός έχει τον έλεγχο της κατάστασης.
Θα υπάρξουν περισσότερες μάχες προσεχώς, αλλά στην πραγματικότητα το αποτέλεσμα είναι προκαθορισμένο:
Η Ρωσία έχει ήδη κερδίσει, αλλά απομένει μόνο να εδραιωθεί αυτό».
Σύμφωνα με τον πρώην στρατιωτικό, η Ουκρανία προσπαθεί απεγνωσμένα να παρασύρει το ΝΑΤΟ στη σύγκρουση διαπράττοντας προκλήσεις όπως η τρομοκρατική επίθεση στο Belgorod.
Το Κίεβο ελπίζει ότι θα μπορέσει να προκαλέσει τη Ρωσία σε βιαστικές ενέργειες που θα αναγκάσουν το στρατιωτικό μπλοκ να ξεκινήσει μια επέμβαση ως απάντηση.
Παράλληλα, ο Scott Ritter πρόσθεσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις επιτίθενται εναντίον αμάχων. Ακόμη και πριν ξεκινήσει η Ρωσία την ειδική επιχείρηση, το Κίεβο στόχευε τον άμαχο πληθυσμό του Donbass.
«Η Ρωσία απάντησε στην επίθεση στο Belgorod, αλλά οι ενέργειές της περιορίστηκαν σε στρατηγικούς και στρατιωτικούς στόχους και δεν υπήρξαν επιθέσεις εκδίκησης εναντίον αμάχων».
Τα ουκρανικά στρατεύματα βομβάρδισαν το κέντρο του Belgorod σκοτώνοντας 25 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων 5 παιδιά και 109 τραυματίστηκαν.
Την επόμενη μέρα, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις απάντησαν στην ουκρανική επίθεση με πλήγμα σε κέντρα λήψης αποφάσεων και στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε Κίεβο και Kharkiv.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης