Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πανικός εν πτήσει για την Εθνική Γκάμπια: Λιποθύμησαν παίκτες - «Μισή ώρα ακόμη και θα ήμασταν νεκροί»

Πανικός εν πτήσει για την Εθνική Γκάμπια: Λιποθύμησαν παίκτες - «Μισή ώρα ακόμη και θα ήμασταν νεκροί»
«Άλλη μισή ώρα και θα ήμασταν νεκροί», είναι τα συγκλονιστικά λόγια του προπονητή της Εθνικής ομάδας της Γκάμπια, Τομ Σεντφιέ, μετά το σοβαρό πρόβλημα με το οξυγόνο στην πτήση που μετέφερε την αποστολή

Αντιμέτωπη με ένα δυσάρεστο και τρομακτικό περιστατικό ήρθε η αποστολή της Γκάμπια, με αρκετά μέλη να λιποθυμούν στον αέρα, εξαιτίας προβλήματος με την παροχή οξυγόνου στην καμπίνα του αεροσκάφους.
Το αεροπλάνο έφυγε από το αεροδρόμιο της Μπαντζούλ με προορισμό την Ακτή Ελεφαντοστού, εν όψει της έναρξης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις εννέα λεπτά μετά την απογείωση υποχρεώθηκε να γυρίσει πίσω, όταν παρατηρήθηκε βλάβη στην παροχή οξυγόνου, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αρχίσουν να χάνουν τις αισθήσεις τους μέλη της αποστολής!

Ο προπονητής της Γκάμπια Τομ Σεντφιέ τόνισε μάλιστα ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί πολύ χειρότερα.
«Θα μπορούσαμε να είμαστε όλοι νεκροί. Αποκοιμηθήκαμε πολύ γρήγορα, εγώ είδα όνειρα για το πώς τελείωνε η ζωή μου. Ο πιλότος αποφάσισε να επιστρέψει, γιατί δεν υπήρχε παροχή οξυγόνου. Ορισμένοι παίκτες δεν ξύπνησαν αμέσως μετά την προσγείωση. Άλλη μισή ώρα πτήσης και θα ήμασταν όλοι νεκροί», είπε στην ολλανδική «Nieuwsblad».
Η Γκάμπια πρέπει να ταξιδέψει στην προορισμό της έως την Πέμπτη (11/01) για να μην αποβληθεί από το τουρνουά, με το πρώτο της παιχνίδι να είναι απέναντι στη Σενεγάλη την προσεχή Δευτέρα (15/01, 16:00).

Πηγή: www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης