Τελευταία Νέα
Διεθνή

Philip Breedlove (Στρατηγός ΝΑΤΟ): Η αδράνεια θα οδηγήσει σε πλήρη ήττα της Ουκρανίας, υπάρχουν 3 σενάρια

Philip Breedlove (Στρατηγός ΝΑΤΟ): Η αδράνεια θα οδηγήσει σε πλήρη ήττα της Ουκρανίας, υπάρχουν 3 σενάρια
Σε δύο σενάρια η Ρωσία θα κερδίσει
Υπάρχουν τρία πιθανά σενάρια στη σύγκρουση στην Ουκρανία, σε δύο από τα οποία θα κερδίσει η Ρωσία, αυτή την άποψη εξέφρασε ο πρώην Ανώτατος Διοικητής των Συμμαχικών Δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, Στρατηγός Philip Breedlove, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό περιοδικό Newsweek .
«Αν εμείς η Δύση δεν κάνουμε τίποτα άλλο από αυτό που κάνουμε τώρα, η Ουκρανία θα χάσει τελικά, γιατί η Ρωσία έχει περισσότερους ανθρώπους και οπλικά συστήματα».
Σύμφωνα με το δεύτερο σενάριο, η Δύση θα αρνηθεί τη βοήθεια στην Ουκρανία, κάτι που θα οδηγήσει σε δεκάδες χιλιάδες ακόμη απώλειες μεταξύ των Ουκρανών και στην πλήρη «υποταγή» της Ουκρανίας στη Ρωσία, πιστεύει ο στρατηγός.
Ο Breedlove πρότεινε επίσης ότι εάν η Δύση έδινε στην Ουκρανία «ότι χρειάζεται», θα μπορούσε να «κερδίσει» τη σύγκρουση, χωρίς να διευκρινίσει τι ακριβώς σήμαινε αυτή η νίκη.
Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης γράφουν όλο και περισσότερο ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η ΕΕ έχουν αρχίσει να κουράζονται από την ουκρανική σύγκρουση και η υποστήριξη προς το καθεστώς Zelensky εξασθενεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης