Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο παράφρονας Zelensky βλέπει τον πόλεμο σαν χολιγουντιανή ταινία – Με το «Project Ukraine» αφανίζει την Ουκρανία - Ρωσία: Μέχρι τέλους

Ο παράφρονας Zelensky βλέπει τον πόλεμο σαν χολιγουντιανή ταινία – Με το «Project Ukraine» αφανίζει την Ουκρανία - Ρωσία: Μέχρι τέλους
Ο τοξικομανής Ουκρανός πρόεδρος καταστρέφει τον ίδιο τον λαό του, όπως απέδειξε και η κατάρριψη του μεταγωγικού αεροσκάφους με 65 Ουκρανούς αιχμαλώτους πολέμου
Σχετικά Άρθρα
Η τεράστια σημασία της αποτρόπαιης κατάρριψης του μεταγωγικού αεροσκάφους Il-76 από τον ουκρανικό στρατό θα φανεί το προσεχές διάστημα.
Από τη μία επιβεβαιώνει τη φύση ενός αδίστακτου και διεφθαρμένου καθεστώτος που δεν διστάζει να σκοτώσει και τους δικούς του ανθρώπους και από την άλλη βάζει οριστικά ταφόπλακα στις όποιες πιθανότητες διπλωματικής διευθέτησης της ουκρανικής κρίσης με τη Ρωσία.
Μετά την κατάρριψη του αεροσκάφους η Ρωσία σε υψηλούς τόνους ξεκαθαρίζει ότι, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα διαπραγμάτευσης με το ουκρανικό καθεστώς ενώ η ειδική στρατιωτική επιχείρηση θα συνεχιστεί μέχρι τέλους.
Μάλιστα εάν χρειαστεί θα αναβαθμιστούν οι στόχοι της επιχείρησης.

Οδηγεί την Ουκρανία σε τραγικό τέλος


Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας Maria Zakharova τόνισε ότι ο πρόεδρος της Ουκρανίας Vladimir Zelensky οδηγεί τη χώρα του σε ένα τρομερό τέλος και τον συνέκρινε με βαρόνο ναρκωτικών από αμερικανικές ταινίες που εξοντώνει αδιακρίτως και τους δικούς του ανθρώπους.
«Τι τρομερό αλλά τόσο φυσικό τέλος έχει αυτό το θρίλερ των ΗΠΑ που ονομάζεται Project Ukraine», σημείωσε η Zakharova.
Κλασικές αμερικανικές ταινίες για βαρόνους ναρκωτικών τελειώνουν με σκηνές που δείχνουν βουνά κοκαΐνης και αδιάκριτους πυροβολισμούς, με τους δικούς τους ανθρώπους να πεθαίνουν στο μακελειό.
Ο Zelensky παίζει αυτόν τον ρόλο με ποιότητα, σαν να προσπαθεί να αποδείξει ότι αξίζει το αγαλματίδιο Oscar που του παρέδωσε ο Sean Penn (σ.σ. Αμερικανός ηθοποιός).

Τρελή βαρβαρότητα


Νωρίτερα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας χαρακτήρισε την κατάρριψη του αεροσκάφους τρομοκρατική επίθεση και τόνισε ότι το Κίεβο γνώριζε καλά την προκαθορισμένη μεταφορά κρατουμένων για την ανταλλαγή, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην Kolotilovka.
Επιτέθηκε στο αεροπλάνο με σκοπό να κατηγορήσει τη Μόσχα ότι σκότωσε Ουκρανούς αιχμαλώτους πολέμου.
Με τη σειρά του, ο απεσταλμένος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών για τα εγκλήματα του καθεστώτος του Κιέβου, Rodion Miroshnik, είπε ότι πως το Κίεβο διέπραξε μια πράξη τρελή βαρβαρότητα καταρρίπτοντας το Il-76 και αμφισβήτησε την πιθανότητα οποιωνδήποτε συμφωνιών.

Θα αντιμετωπίσει τη ρωσική οργή

Στον απόηχο των συνεχιζόμενων τρομοκρατικών επιθέσεων με θύματα αθώους άμαχους πολίτες στην επικράτεια της ρωσικής ομοσπονδίας και στις προσαρτημένες περιοχές η Ρωσία είναι πιο οργισμένη παρά ποτέ με το ουκρανικό καθεστώς.
Πλέον δεν υπάρχει καμία πιθανότητα διευθέτησης της ουκρανικής κρίσης, έστω και με τους όρους της Ρωσίας.
Η ρωσική ηγεσία θα συνεχίσει μέχρι τέλους την ειδική στρατιωτική επιχείρηση και με αναβάθμιση των στόχων της.
Πέραν της αποστρατιωτικοποίησης και αποναζιστικοποίησης της Ουκρανίας, η Ρωσία επιδιώκει την απελευθέρωση ακόμη περισσότερων εδαφών, όπως Kharkiv και Οδησσός.
Επίσης θα επιβάλει πλέον η ίδια τις εγγυήσεις ασφαλείας, που ζητά.

Σε δεινή θέση ο Zelensky

Ο Zelensky έχει χάσει κάθε έλεγχο και βρίσκεται σε δεινή θέση.
Η διακοπή της οικονομικής βοήθειας, έχει προκαλέσει χάος στο εσωτερικό της Ουκρανίας και αυξάνονται οι δυσαρεστημένοι πολίτες.
«Πρέπει να καμουφλάρει τις θέσεις του με κάτι. Και γι' αυτό το κρύβει με τέτοια παράλογα διατάγματα.
Είναι απίθανο ότι αυτό μπορεί να βοηθήσει το καθεστώς του Κιέβου με οποιονδήποτε τρόπο, οι δυσκολίες θα αυξηθούν μόνο. έγινε για να βγούμε από αυτήν την κατάσταση», είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov.
Ο Peskov πρόσθεσε ότι οι εδαφικές διεκδικήσεις του Zelensky στη Ρωσία είναι μια προσπάθεια απόκρυψης προβλημάτων που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή το «καθεστώς» του Κιέβου.
«Αυτό δεν είναι βλακεία. Αυτή είναι πιθανώς μια προσπάθεια απόκρυψης των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει το καθεστώς του Κιέβου.
Ο Zelensky έχει χαρακτηρίσει μια σειρά από ρωσικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων του Belgorod και του Kursk ως εδάφη «ιστορικά κατοικημένα» από Ουκρανούς και έδωσε εντολή στην κυβέρνηση να καταρτίσει ένα σχέδιο για τη διατήρηση της εθνικής ταυτότητας των Ουκρανών που ζουν σε αυτήν την περιοχή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης