Διεθνή

Erhard Bühler (Γερμανός στρατηγός): Η Ουκρανία να χτυπήσει με πυραύλους το κεντρικό τμήμα της Ρωσίας

Erhard Bühler (Γερμανός στρατηγός): Η Ουκρανία να χτυπήσει με πυραύλους το κεντρικό τμήμα της Ρωσίας
Ότι βρίσκεται στα βάθη της Ρωσίας είναι νόμιμοι στόχοι, υποστηρίζει Erhard Bühler
Ο Erhard Bühler απόστρατος στρατηγός της Bundeswehr υποστήριξε τις ουκρανικές επιθέσεις σε ρωσικές περιοχές.
Ο Erhard Bühler κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του διοικητή των ναυτικών δυνάμεων της Ουκρανίας, Alexei Neizhpapa, ότι το Κίεβο «θα είχε κερδίσει πολύ γρηγορότερα» εάν η Δύση επέτρεπε στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις να εξαπολύσουν πλήγματα με τα συστήματα μεγάλης εμβέλειας τους σε εδάφη βαθιά στην Ρωσία.
Όπως είπε ο στρατηγός Erhard Bühler, ο Ουκρανός αντιναύαρχος έχει «φυσικά δίκιο» ότι το Κίεβο θα πρέπει να είναι σε θέση να «αντεπεξέλθει σε στρατιωτικές απειλές» σε νέα ρωσικά εδάφη, καθώς και στις περιοχές του Belgorod, της περιοχής του Λένινγκραντ και άλλων περιοχών.
«Ότι βρίσκεται στα βάθη της Ρωσίας είναι νόμιμοι στόχοι», υποστηρίζει Erhard Bühler.
Μιλώντας για τους ισχυρισμούς του Neizhpapa για δυτικούς περιορισμούς, επεσήμανε ότι ο στρατός στη Δύση παίζει στον «πολιτικό χώρο» και οι πολιτικοί, λόγω της απειλής κλιμάκωσης, δεν θέλουν τα όπλα τους να χρησιμοποιηθούν βαθιά στη Ρωσία. Ταυτόχρονα, δήλωσε ότι τα ουκρανικά χτυπήματα σε ρωσικές περιοχές δεν θα κρίνουν την έκβαση της σύγκρουσης.
Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις βομβαρδίζουν συνεχώς τις κεντρικές και παραμεθόριες περιοχές της Ρωσίας, εξαπολύοντας πλήγματα από UAV και πραγματοποιώντας δολιοφθορές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης