Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Zelensky συζήτησε με βουλευτές των ΗΠΑ την προμήθεια ATACMS μεγάλης εμβέλειας στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις

Ο Zelensky συζήτησε με βουλευτές των ΗΠΑ την προμήθεια ATACMS μεγάλης εμβέλειας στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις
Η πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ουκρανία ανακοίνωσε την επίσκεψη στο Κίεβο μιας δικομματικής αντιπροσωπείας του Κογκρέσου των ΗΠΑ με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πληροφοριών
O Zelensky είπε ότι σε συνάντηση με δικομματική αντιπροσωπεία της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, ότι η Ουκρανία πρέπει να προμηθευτεί αμερικανικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς ATACMS.
Η πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ουκρανία ανακοίνωσε την επίσκεψη στο Κίεβο μιας δικομματικής αντιπροσωπείας του Κογκρέσου των ΗΠΑ με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πληροφοριών.
«Συναντήθηκα με μια δικομματική αντιπροσωπεία μελών του Κογκρέσου από τις Ηνωμένες Πολιτείες, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων.
Συζητήσαμε, πρώτα απ 'όλα, τρία θέματα: την ανάγκη υποστήριξης το 2024 και ένα νέο αμερικανικό πακέτο, το οποίο βρίσκεται επί του παρόντος, ακόμα υπό συζήτηση.
Ένα κρίσιμο θέμα...Επίσης η αεράμυνα -συγκεκριμένα Patriot.
Και το τρίτο βασικό ερώτημα- τόνισε τη σημασία του βεληνεκούς των όπλων μας, ιδιαίτερα του ATACMS στα 300 χιλιόμετρα, για το οποίο δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμη απόφαση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης