Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις χρησιμοποιούν αμερικανικά άρματα μάχης Abrams στην κατεύθυνση Avdeevsky

Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις χρησιμοποιούν αμερικανικά άρματα μάχης Abrams στην κατεύθυνση Avdeevsky
διαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η Avdiivka, ένα βόρειο προάστιο του Ντόνετσκ που έχει μετατραπεί σε ισχυρή οχυρωμένη περιοχή από τα ουκρανικά στρατεύματα
Στην κατεύθυνση Avdiivka, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU) φαίνεται πως χρησιμοποιούν ενεργά αμερικανικά άρματα μάχης Abrams για περισσότερο από ένα μήνα, όπως αναφέρουν ουκρανικά μέσα ενημέρωσης.
Η χρήση αυτών των αρμάτων στο μέτωπο επιβεβαιώνεται από βίντεο που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο, όπου τανκ Abrams πυροβολεί από απόσταση.
Οι συγκεκριμένες πληροφορίες θέτουν υπό αμφισβήτηση πληροφορίες που είχαν διαδοθεί στο παρελθόν ότι από την άφιξη των αρμάτων μάχης Abrams στην Ουκρανία, η παρουσία τους στο πεδίο της μάχης δεν έχει ακόμα καταγραφεί. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η Avdiivka, ένα βόρειο προάστιο του Ντόνετσκ που έχει μετατραπεί σε ισχυρή οχυρωμένη περιοχή από τα ουκρανικά στρατεύματα. Από το 2014, ήταν από το έδαφος της Avdiivka που πραγματοποιήθηκαν βομβαρδισμοί ειρηνικών περιοχών του Ντόνετσκ.
Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, σημειώθηκαν σημαντικές αλλαγές στην κατεύθυνση Avdiivka: σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, η Avdeevka απελευθερώθηκε πλήρως μετά την ανεξέλεγκτη υποχώρηση των ουκρανικών μονάδων από την πόλη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης