Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τουρκία: Το μακελειό στη Γάζα είναι ακόμη ένα έγκλημα του Ισραήλ ενάντια κατά της ανθρωπότητας

Τουρκία: Το μακελειό στη Γάζα είναι ακόμη ένα έγκλημα του Ισραήλ ενάντια κατά της ανθρωπότητας
«Η θηριωδία στη Γάζα πρόκειται να γίνει μια παγκόσμια καταστροφή με επιπτώσεις πολύ πέρα από την περιοχή» διαμηνύει το τουρκικό ΥΠΕΞ
Το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας διαμηνύει ότι οι ισραηλινές δυνάμεις διέπραξαν «ακόμα ένα έγκλημα» αφού πυροβόλησαν εναντίον εκατοντάδων Παλαιστινίων ενώ σχημάτιζαν ουρές για φαγητό στη βόρεια Γάζα, όπου το Ισραήλ έχει εμποδίσει ή καθυστερήσει μεγάλες μερίδες ανθρωπιστικής βοήθειας για μήνες.
«Το Ισραήλ διέπραξε ένα ακόμη έγκλημα κατά της ανθρωπότητας με τη δολοφονία των Παλαιστινίων στην πλατεία Nabulsi. Το γεγονός ότι το Ισραήλ, που εργαλειοποιεί την πείνα ως πολεμικό όπλο στη Γάζα, στοχεύει τώρα αθώους αμάχους που αναζητούν σανίδα σωτηρίας είναι η απόδειξη της πρόθεσης του Ισραήλ να καταστρέψει ολόκληρο τον παλαιστινιακό πληθυσμό», αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου.
«Το Ισραήλ πρέπει να τερματίσει αμέσως τη στρατιωτική του επιχείρηση στη Γάζα. Αλλά η ισραηλινή κυβέρνηση δεν έχει την κοινή λογική ή τη συνείδηση να λάβει αυτή την απόφαση. Όλος ο κόσμος πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η θηριωδία στη Γάζα πρόκειται να γίνει μια παγκόσμια καταστροφή με επιπτώσεις πολύ πέρα από την περιοχή. Ως εκ τούτου, καλούμε όλους όσους έχουν επιρροή στην ισραηλινή κυβέρνηση να σταματήσουν τη συνεχιζόμενη βία στη Γάζα», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης