Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρόβλεψη από Kiyosaki: Η φούσκα στη Wall Street θα σκάσει - Τρέξτε να αγοράσετε χρυσό, ασήμι και Bitcoin

Πρόβλεψη από Kiyosaki: Η φούσκα στη Wall Street θα σκάσει - Τρέξτε να αγοράσετε χρυσό, ασήμι και Bitcoin
O Kiyosaki προειδοποιεί για τη μεγαλύτερη φούσκα στην ιστορία και συνιστά την αγορά Bitcoin
Σχετικά Άρθρα
Αυστηρή προειδοποίηση προς τους επενδυτές απηύθυνε ο διάσημος συγγραφέας και οικονομικός εμπειρογνώμονας, Robert Kiyosaki, προβλέποντας ότι «η μεγαλύτερη φούσκα στην ιστορία πρόκειται να σκάσει» και συνιστά τη λήψη μέτρων για την προστασία των επενδυτών.
Σε ανάρτηση του στον λογαριασμό του X (πρώην twitter), ο Kiyosaki σημείωσε ότι οι baby boomers κινδυνεύουν ιδιαίτερα λόγω της ευπάθειας των συνταξιοδοτικών προγραμμάτων 401k. Ο ίδιος προειδοποιεί ότι το χρηματιστήριο βρίσκεται στα πρόθυρα μιας επικείμενης κατάρρευσης.
Kiyo.JPG
Σύμφωνα με τον Kiyosaki, η οικονομική πολιτική της αμερικανικής κυβέρνησης είναι μη βιώσιμη και επιζήμια για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα.
Από την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού το 2020, έχει διοχετευτεί ένα τεράστιο ποσό δολαρίων στην οικονομία για να την κρατήσει όρθια.
Ωστόσο, ο Kiyosaki υποστηρίζει ότι αυτό έχει οδηγήσει σε υποτίμηση του αμερικανικού δολαρίου, που με τη σειρά της θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη οικονομική κρίση.

Σύσταση για επένδυση σε Bitcoin

Στο πλαίσιο αυτό, ο Kiyosaki συνιστά στους επενδυτές να αποκτήσουν Bitcoin και πραγματικά περιουσιακά στοιχεία
Οι επενδυτές ενθαρρύνονται να συσσωρεύουν αυτά τα περιουσιακά στοιχεία, όπως ο χρυσός, το ασήμι και το Bitcoin (BTC), ως έναν τρόπο προστασίας του πλούτου τους. Ο ίδιος υπογραμμίζει τη σημασία της κατοχής υλικών περιουσιακών στοιχείων, όπως είναι οι ράβδοι χρυσού και αργύρου, αντί να στηρίζεται αποκλειστικά σε επενδύσεις σε χαρτιά, όπως είναι οι μετοχές στο χρηματιστήριο.
Επιπλέον, ο Kiyosaki είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για τις δυνατότητες ανάπτυξης του Bitcoin, προβλέποντας ότι η τιμή του θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 300.000 δολάρια φέτος και να φτάσει τα 100.000 δολάρια μέχρι τον Ιούνιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης