Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γεωργιάδης (ΝΔ) για Ανδρουλάκη (ΠΑΣΟΚ): Ολίγιστος και ασήμαντος πολιτικός αρχηγός

Γεωργιάδης (ΝΔ) για Ανδρουλάκη (ΠΑΣΟΚ): Ολίγιστος και ασήμαντος πολιτικός αρχηγός
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον ΣΚΑΙ, επιτέθηκε στον Άδωνι Γεωργιάδη
Απάντηση μέσω ανάρτησης στα social media έδωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος τον χαρακτήρισε «πολιτικό απατεώνα».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον ΣΚΑΙ, επιτέθηκε στον Άδωνι Γεωργιάδη, αναφορικά με τα όσα ανέφερε ο υπουργός Υγείας για την αθώωση της πρώην εισαγγελέα της ΕΥΠ, Βασιλικής Βλάχου, η οποία απαλάχθηκε από τον πειθαρχικό έλεγχο που είχε ξεκινήσει εναντίον της για την υπόθεση των παρακολουθήσεων και επέστρεψε στον Πειραιά ως προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών.
Ο κ. Ανδρουλάκης ζήτησε από τον κ. Γεωργιάδη να εμφανίσει την αθώωση της εισαγελέως αλλιώς θα είναι «κοινός πολιτικός απατεώνας».
«Ο κ. Γεωργιάδης επικαλείται δημόσια ότι υπάρχει δικαστική απόφαση που αθωώνει την πρώην εισαγγελέα της ΕΥΠ, Βασιλική Βλάχου, σε βάρος μου και των υπολοίπων θυμάτων των υποκλοπών όπως ήταν η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων.
Προσβάλλει την αξιοπρέπεια εμού και των υπολοίπων θυμάτων του σκανδάλου, γιατί δεν υπάρχει τέτοια απόφαση από κανένα δικαστήριο.
Αν δεν εμφανίσει τη δικαστική απόφαση, είναι κοινός πολιτικός απατεώνας.
Είναι πολύ άσχημο για μια υπόθεση που η δικαιοσύνη παίζει ακόμη καθυστερήσεις και δεν έχουν κληθεί ως μάρτυρες βασικοί πρωταγωνιστές της υπόθεσης» τόνισε.
Απαντώντας ο κ. Γεωργιάδης παρουσίασε δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών που αναφέρεται στην απαλλαγή της κ. Βλάχου.
«Ο Νίκος Ανδρουλάκης πριν λίγο στις Ειδήσεις του ΣΚΑΙ με χαρακτήρισε ως ”πολιτικό απατεώνα” διότι ισχυρίσθηκα στην εκπομπή του κ. Αυτιά ότι η Εισαγγελεύς της ΕΥΠ αθωώθηκε για την παρακολούθηση του κινητού του και ζήτησε την απόφαση. Ιδού.
Και στην συνέχεια μου επιτέθηκε για την φωτό από το πρώτο απογευματινό χειρουργείο, την οποία ζήτησε ο ίδιος ο ασθενής… δηλ τα έβαλε όχι με μένα αλλά με τον ασθενή.
Ολίγιστος και ασήμαντος πολιτικός αρχηγός» έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης