Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Η Δύση προωθεί ένα παγκόσμιο πλέγμα τρομοκρατίας και διακίνησης ναρκωτικών

Ρωσία: Η Δύση προωθεί ένα παγκόσμιο πλέγμα τρομοκρατίας και διακίνησης ναρκωτικών
Στις «φιλελεύθερες πολιτικές της Δύσης» ανάγει η Ρωσία το φαινόμενο της παγκόσμιας έκρηξης της χρήσης ναρκωτικών
Οι συγκρούσεις σε διάφορα μέρη του κόσμου που υποκινούνται από τη Δύση έχουν δημιουργήσει ένα είδος πλέγματος για την τρομοκρατία και τη διακίνηση ναρκωτικών, δήλωσε ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Sergey Vershinin.
«Οι συγκρούσεις που υποκινούνται από τη Δύση σε διάφορες περιοχές του κόσμου έχουν δημιουργήσει ένα γόνιμο έδαφος για τη συνένωση διακίνησης ναρκωτικών, βίας και άλλων τύπων εγκληματικών δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της τρομοκρατίας», τόνισε σε μια σύνοδο της Επιτροπής του ΟΗΕ για τα Ναρκωτικά.
Πλην αυτού, σύμφωνα με τα λόγια του, η Ρωσία ανησυχεί για την αυξανόμενη υπονόμευση της διεθνούς συνεργασίας κατά των ναρκωτικών λόγω της προώθησης φιλελεύθερων πολιτικών για τα ναρκωτικά από τη Δύση και των δεσμών επιβολής του νόμου που αναστέλλονται με τις χώρες που δεν τους αρέσουν.
«Η παράνομη πρακτική ατομικών και συλλογικών μονομερών καταναγκαστικών μέτρων, που πλήττουν την ευημερία των απλών ανθρώπων, χρησιμοποιείται ως όργανο αυτής της καταστροφικής προσέγγισης», σημείωσε ο ανώτερος Ρώσος διπλωμάτης.
«Ο ποινικός κόσμος χρησιμοποιεί αυτές τις αποσπασματικές ενέργειες των χωρών για να τονώσει την παράνομη διακίνηση ναρκωτικών, συμπεριλαμβανομένων νέων επικίνδυνων συνθετικών ψυχοτρόπων ουσιών» καταλήγει ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ της Μόσχας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης