Τελευταία Νέα
Διεθνή

Shoigu (Υπουργός Άμυνας Ρωσίας): Ο Ρωσικός στρατός κατέστρεψε 3 αμερικανικά συστήματα αεράμυνας Patriot σε μια εβδομάδα

Shoigu (Υπουργός Άμυνας Ρωσίας): Ο Ρωσικός στρατός κατέστρεψε 3 αμερικανικά συστήματα αεράμυνας Patriot σε μια εβδομάδα
Ο Sergei Shoigu έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στις αναφορές σχετικά με την αποτελεσματικότητα των περιγραμμάτων αναγνώρισης και χτυπήματος, καθώς και τον πόλεμο κατά των συστημάτων αεράμυνας
Ο υπουργός Άμυνας, Sergei Shoigu, πραγματοποίησε συνάντηση στο αρχηγείο της Κοινής Ομάδας Δυνάμεων, ανέφερε το στρατιωτικό τμήμα.
«Ο Υπουργός Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Sergei Shoigu άκουσε αναφορές από διοικητές σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση στις επιχειρησιακές κατευθύνσεις στη ζώνη ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, τη φύση των εχθρικών ενεργειών και την απόδοση του καθήκοντα από στρατεύματα σε κύριες κατευθύνσεις».
Ο Sergei Shoigu έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στις αναφορές σχετικά με την αποτελεσματικότητα των περιγραμμάτων αναγνώρισης και χτυπήματος, καθώς και τον πόλεμο κατά των συστημάτων αεράμυνας.
Συγκεκριμένα, ο Αρχηγός του Επιτελείου της Μικτής Ομάδας Δυνάμεων, ανέφερε ότι ο εχθρός υφίσταται σημαντικές απώλειες τόσο σε εξοπλισμό, όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό από ρωσικά όπλα υψηλής ακρίβειας και επιθετικά drones.
Το υπουργείο σημείωσε επίσης ότι μόνο την τελευταία εβδομάδα, συστήματα αναγνώρισης και κρούσης κατέστρεψαν τρία αμερικανικά συστήματα αεράμυνας Patriot.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης