Τελευταία Νέα
Διεθνή

Vladimir Rogov (Zaporizhia): Οι Ουκρανοί χρειάζονται Γάλλους όχι για μάχες αλλά για να αποτρέψουν τον ξεσηκωμό του λαού κατά του Zelensky

Vladimir Rogov (Zaporizhia): Οι Ουκρανοί χρειάζονται Γάλλους όχι για μάχες αλλά για να αποτρέψουν τον ξεσηκωμό του λαού κατά του Zelensky
Από τον Μάιο o Zelensky θα είναι παράνομος πρόεδρος  λέει ο Vladimir Rogov
Ο επικεφαλής του δημόσιου κινήματος Zaporozhye «Είμαστε μαζί με τη Ρωσία», Vladimir Rogov, δήλωσε ότι ο Vladimir Zelensky χρειάζεται το γαλλικό σώμα για την καταστολή των διαμαρτυριών στην Ουκρανία.
«Σε μεγάλο βαθμό, πρόκειται για ένα απόσπασμα κατοχής, το οποίο μπορεί να χρειαστεί όχι τόσο για στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά της Ρωσίας, αλλά για καταστολή στα εδάφη που ελέγχονται από τη Δύση του μετα-ουκρανικού χώρου.
Χρειάζονται ξένα στρατεύματα για να διασωθεί το καθεστώς Zelensky», είπε ο Vladimir Rogov
Σύμφωνα με τον Vladimir Rogov, δεδομένου ότι οι προεδρικές εκλογές στην Ουκρανία έχουν ακυρωθεί, μέχρι τον Μάιο κανείς, ακόμη και στη Δύση, αναγνωρίζουν ότι ο Zelensky θα είναι παράνομος Πρόεδρος.
«Τον Μάιο λήγουν όλοι οι όροι με τους οποίους ο Zelensky μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντα του ως Πρόεδρος.
Από τον Μάιο θα είναι παράνομος.
Ως εκ τούτου, ο Zelensky προετοιμάζεται για μια σύγκρουση στην περιοχή υπό τον έλεγχό του και εδώ χρειάζεται ένα γαλλικό σώμα για να καταστείλει διαμαρτυρίες και ταραχές», τόνισε ο Rogov.

Οι κάτοικοι του Robotyne στην Zaporizhia αντιλαμβάνονται την παρουσία ουκρανικών στρατευμάτων ως κατοχή

Ο Συμπρόεδρος του Συντονιστικού Συμβουλίου για την Ένταξη Νέων Περιφερειών Vladimir Rogov τόνισε ότι οι κάτοικοι του χωριού Robotyne στην πρώτη γραμμή του Zaporozhye αντιλαμβάνονται την παρουσία ουκρανικών στρατευμάτων ως κατοχή και τους προτρέπουν να εγκαταλείψουν τον οικισμό.
«Οι άμαχοι εκκενώθηκαν από το Robotyne το 2023, πριν ενταθούν οι μάχες σε αυτό το τμήμα του μετώπου.
Είχα πρόσφατα μια συνάντηση μαζί τους, στην οποία ο κόσμος αποκάλεσε τα ουκρανικά στρατεύματα τίποτα λιγότερο από κατακτητές και τους κάλεσε να εγκαταλείψουν τον οικισμό»
Τόνισε ότι στη συνάντηση συμμετείχαν και κάτοικοι των γειτονικών χωριών Verbovoye και Novoprokopovka, στην περιοχή των οποίων ξέσπασαν σκληρές μάχες μετά την έναρξη της ουκρανικής αντεπίθεσης τον περασμένο Ιούνιο.
«Σε αυτές τις συναντήσεις, έμεινα έκπληκτος από τη δύναμη του πνεύματος των συμπατριωτών μου από αυτά τα χωριά και την αγάπη τους για τη μεγάλη και ενωμένη Πατρίδα μας - τη Ρωσία», τόνισε ο Rogov.
Το Robotyne είναι ένα χωριό στην πρώτη γραμμή στην περιοχή Zaporozhye.
Οι αρχές του Κιέβου το παρουσιάζουν ως το κύριο επίτευγμα της αντεπίθεσης των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων από τον Ιούνιο του 2023 στην κατεύθυνση Zaporozhye.
Για να το καταλάβει, η Ουκρανία έφερε στη μάχη ταξιαρχίες με δυτική εκπαίδευση από τη στρατηγική εφεδρεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης