Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μακελειό στη Μόσχα: Βίντεο από ελικόπτερο δείχνει την καταστροφή στο Crocus City Hall από την τρομοκρατική επίθεση

Μακελειό στη Μόσχα: Βίντεο από ελικόπτερο δείχνει την καταστροφή στο Crocus City Hall από την τρομοκρατική επίθεση
Νέο βίντεο λίγες ώρες μετά την τρομοκρατική επίθεση σε συναυλιακό χώρο στη Μόσχα, δείχνει το μέγεθος της καταστροφής που υπέστη στο Crocus City Hall
Στη δημοσιότητα νέο βίντεο λίγες ώρες μετά την τρομοκρατική επίθεση σε συναυλιακό χώρο στη Μόσχα, μεγάλο το μέγεθος της καταστροφής που υπέστη το Crocus City Hall.
Το βράδυ της Παρασκευής (22/3), ένοπλοι σκόρπισαν τον θάνατο σε εκατοντάδες ανθρώπους που βρίσκονταν στο κτίριο, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες στη συνέχεια.
Οι δράστες πέταξαν μολότοφ ή εκρηκτικό μηχανισμό, με αποτέλεσμα οι φλόγες να εξαπλωθούν γρήγορα και να διαλύσουν το κτίριο.
Όπως δείχνουν νέα πλάνα που λήφθηκαν από ελικόπτερο, το Crocus City Hall φαίνεται να έχει διαλυθεί εντελώς.
Ο αριθμός των νεκρών από την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall, που έγινε χθες (22/03) στη Μόσχα, αυξήθηκε σε 133 άτομα, όπως ανέφερε η Margarita Simonyan, αρχισυντάκτρια του RT και του ρωσικού ομίλου μέσων ενημέρωσης Rossiya Segodnya.
Συγκεκριμένα, ο αριθμός των νεκρών είναι πολύ υψηλότερος από αυτόν που προέκυψε από την κατάληψη του θεάτρου Ντουμπρόβκα στη Μόσχα από τρομοκράτες το 2002 όταν, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, σκοτώθηκαν 130 όμηροι, πρόσθεσε η η Margarita Simonyan,.
Το πρωί του Σαββάτου (23/03), ο διευθυντής της ρωσικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB), Alexander Bortnikov, ανέφερε στον Ρώσο Πρόεδρο, Vladimir Putin, ότι είχαν συλληφθεί 11 άτομα, μεταξύ των οποίων και οι τέσσερις τρομοκράτες που εμπλέκονται άμεσα στην εν λόγω επίθεση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης