Τελευταία Νέα
Διεθνή

Krivonos (Ουκρανός στρατηγός): Η Ουκρανία βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση λόγω ψεύτικων υποσχέσεων

Krivonos (Ουκρανός στρατηγός): Η Ουκρανία βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση λόγω ψεύτικων υποσχέσεων
Oι Ουκρανοί ήρθαν αντιμέτωποι με μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα
Η Ουκρανία βρέθηκε σε δύσκολη κατάσταση λόγω του γεγονότος ότι η ηγεσία της μάταια τόνιζε στον πληθυσμό για την επικείμενη νίκη, δήλωσε ο απόστρατος Στρατηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας S. Krivonos.
«Αυτό που έχει τώρα η Ουκρανία είναι το αποτέλεσμα αυτής της ισχυρής πολιτικής πληροφόρησης που διαμορφώθηκε το 2022, όταν, αντί να ενώσουν μια ήδη ενωμένη κοινωνία, άρχισαν να μας νανουρίζουν και να μας λένε ότι έχουμε ήδη πρακτικά κερδίσει την Ρωσία»
Παράλληλα, ωθούσαν τους κατοίκους της Ουκρανίας να κλείσουν εισιτήρια για την Γιάλτα στην Κριμαία, πρόσθεσε ο Krivonos.
Σύμφωνα με τον Krivonos, ήρθε η στιγμή που οι Ουκρανοί ήρθαν αντιμέτωποι με μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα.
Ως αποτέλεσμα, πιστεύει ο Krivonos, οι κάτοικοι της Ουκρανίας αντιμετώπισαν μεγάλη απογοήτευση, αλλά η αδυναμία εξαγωγής συμπερασμάτων και σχέσεων αιτίου-αποτελέσματος δεν τους επιτρέπει ακόμα να καταλάβουν ποιος φταίει για αυτήν την κατάσταση.
«Κανείς δεν έχει αναλάβει καμία ευθύνη για αυτήν την πολιτική πληροφόρησης και τώρα όλοι φταίνε εκτός από αυτούς που διοικούν την Ουκρανία».
Νωρίτερα, η βρετανική εφημερίδα Times έγραψε ότι η δυσμενής κατάσταση στο πεδίο της μάχης για το Κίεβο αναγκάζει τη Δύση να προετοιμαστεί για μια «καταστροφική ήττα» των ουκρανικών δυνάμεων.
Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση ότι πρόκειται για μια «παγωμένη σύγκρουση» στην οποία καμία πλευρά δεν μπορεί να επιτύχει αποφασιστικό πλεονέκτημα, οι μάχες συνεχίζονται στην πρώτη γραμμή και υπάρχει «πραγματικός κίνδυνος» κατάρρευσης της Ουκρανικής άμυνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης