Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αργία σε Ευρώπη και Wall Street λόγω της Μ. Παρασκευής των Καθολικών

Αργία σε Ευρώπη και Wall Street λόγω της Μ. Παρασκευής των Καθολικών
Την Πέμπτη, οι traders της Wall Street έστειλαν τον S&P 500 στο 22ο ρεκόρ του φέτος
Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα Μ. Παρασκευή του Καθολικού Πάσχα, καθώς και τη Δευτέρα 1η Απριλίου, οι αγορές σε Ευρώπη και Wall Street.
Στην Ασία, άνοδο σημείωσαν οι μετοχές, μετά το εξαιρετικό τρίμηνο για τις αμερικανικές μετοχές, εν μέσω προσδοκιών ότι η μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου θα μπορέσει να επιτύχει μια ήπια προσγείωση.
Οι μετοχές της Ιαπωνίας, της Νότιας Κορέας και της ηπειρωτικής Κίνας σημείωσαν επίσης άνοδο, ενώ μεγάλο μέρος της περιοχής, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, του Χονγκ Κονγκ και της Σιγκαπούρης, ήταν κλειστό λόγω αργίας για τη Μ. Παρασκευή των Καθολικών.
Τα κέρδη ήρθαν αφού οι traders της Wall Street έστειλαν τον S&P 500 στο 22ο ρεκόρ του φέτος, καθώς τα στοιχεία έδειξαν ότι η αμερικανική οικονομία παραμένει σε καλή κατάσταση.
Η άνοδος της αξίας των αμερικανικών μετοχών κατά 4 τρισεκατομμύρια δολάρια μέσα σε μόλις τρεις μήνες έχει τρομάξει τους καταστροφολόγους, ενώ άφησε πολλούς στρατηγικούς να προσπαθούν να επικαιροποιήσουν τους στόχους τους για το 2024.
"Οι ιαπωνικές μετοχές ανακάμπτουν από τη χθεσινή πτώση", δήλωσε ο Masahiro Yamaguchi, επικεφαλής αναλυτής της αγοράς στην SMBC Trust & Banking Ltd.
Οι κινήσεις "οδηγούνται από την αμερικανική χρηματιστηριακή αγορά, τόνισε, σύμφωνα με τους Economic Times της Ινδίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης