Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τραγικός θάνατος 30χρονης μετά από αποτυχημένη πλαστική στήθους

Τραγικός θάνατος 30χρονης μετά από αποτυχημένη πλαστική στήθους
Κατά τη διάρκεια της επέμβασης η Donna Butterfield, που έπασχε από μια πάθηση στην καρδιά, αντέδρασε στο αναισθητικό που της προκάλεσε ανακοπή και σοβαρές βλάβες στον εγκέφαλο και έπεσε σε κώμα
Τραγικό θάνατο είχε μια 30χρονη Βρετανίδα που έχασε τη ζωή της ύστερα από επέμβαση διόρθωσης στήθους στην Ισπανία. Συγκεκριμένα, η Donna Butterfield με καταγωγή από την Ουαλία είχε κάνει εγχείριση μεγένθυσης στήθους πριν από χρόνια, αλλά θέλησε να προβεί σε αναδιάρθρωση.
Μάλιστα η επέμβαση στοίχισε πάω από 6.480,30 δολάρια, σύμφωνα με τους συγγενείς της. Έτσι, η 30χρονη κομμώτρια επέστρεψε στο ιατρείο του πλαστικού της χειρουργού στην Ισπανία.
Κατά τη διάρκεια της επέμβασης η Donna Butterfield, που έπασχε από μια πάθηση στην καρδιά, αντέδρασε στο αναισθητικό που της προκάλεσε ανακοπή και σοβαρές βλάβες στον εγκέφαλο και έπεσε σε κώμα. Μετά την εισαγωγή της στη μονάδα εντατικής θεραπείας για σχεδόν δύο εβδομάδες, πέθανε στις 13 Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρει η εφημερίδα «New York Post».

Έρευνες

Κατόπιν έρευνας, η τοπική αστυνομία συνέλαβε τον αναισθησιολόγο, που της έκανε την ένεση αναισθησίας και τον διευθυντή της κλινικής με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Αποδείχθηκε πως δεν έλαβαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, καθώς και ότι έγιναν λανθασμένες κινήσεις κατά τη διάρκεια της προσπάθειας ανάνηψης, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο αναισθησιολόγος εργαζόταν χωρίς άδεια, καθώς είχε κατηγορηθεί για το ίδιο αδίκημα και δεν του επιτρεπόταν να συμμετέχει σε επεμβάσεις.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης