Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βαρυσήμαντη δέσμευση Putin: Θα φτάσουμε σε αυτούς που διέταξαν την επίθεση στο Crocus City Hall

Βαρυσήμαντη δέσμευση Putin: Θα φτάσουμε σε αυτούς που διέταξαν την επίθεση στο Crocus City Hall
Πληρώσαμε ένα πολύ υψηλό τίμημα είπε ο Ρώσος πρόεδρος
Στη δέσμευση ότι οι ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας θα φτάσουν σε αυτούς που είναι πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall προχώρησε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Vladimir Putin κατά τη διάρκεια διευρυμένης συνεδρίασης στο υπουργείο Εσωτερικών, με θέμα την ασφάλεια.
«Τώρα εσείς, μαζί με συναδέλφους από άλλα τμήματα, συμμετέχετε στην έρευνα για την αιματηρή τρομοκρατική επίθεση στις 22 Μαρτίου.
Είναι σημαντικό για εμάς να εντοπίσουμε όχι μόνο τους άμεσους δράστες, αλλά όλους τους κρίκους της αλυσίδας, αυτούς που έδωσαν την εντολή για την τρομοκρατική επίθεση» υπογράμμισε ο Ρώσος πρόεδρος, αναφέροντας πως σε αυτό το περιβάλλον τρομοκρατίας, «όλοι κάνουν τα πάντα για τα χρήματα, δεν καθοδηγούνται από θρησκευτικές πεποιθήσεις ή πολιτικές αντιλήψεις».
«Είναι μόνο οικονομικοί οι λόγοι
Τα πάντα είναι εύκολο να εξαγοραστούν
Κάθε πληροφορία μπορεί να πωληθεί και να αγοραστεί» υποστήριξε ο Putin.
«Πληρώσαμε ένα πολύ υψηλό τίμημα.
Για αυτό και η όλη ανάλυση της κατάστασης θα πρέπει να είναι εξαιρετικά αντικειμενική και επαγγελματική» επισήμανε ο Putin κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στο υπουργείο Εσωτερικών.
Όπως είπε ο Ρώσος πρόεδρος, αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται μια συνολική αξιολόγηση των ενεργειών όλων των μηχανισμών επιβολής του νόμου που ήταν υπεύθυνοι για την εγκατάσταση.

Σαμποτάζ

Ιδιαίτερη αναφορά ο Putin έκανε στις δυνάμεις ασφαλείας στο Donbass και στη Novorossiya, όπου όπως είπε, οι αρχές εκεί είναι αντιμέτωπες όχι μόνο με το έγκλημα αλλά και με ομάδες σαμποτάζ.
«Θα ήθελα ιδιαιτέρως να σημειώσω το έργο των αξιωματικών επιβολής του νόμου στο Donbass και στη Novorossiya, γνωρίζοντας ότι εκεί πρέπει να έρθουμε σε σύγκρουση όχι μόνο με το έγκλημα, αλλά μερικές φορές με ομάδες σαμποτάζ του εχθρού...
Ως εκ τούτου, ένα από τα πιο σημαντικά καθήκοντα στο Donbass και στη Novorossiya είναι η προστασία των πολιτών από εγκληματικές απειλές, η διασφάλιση της κανονικής λειτουργίας των κυβερνητικών φορέων, των επιχειρήσεων, των τραπεζών, των καταστημάτων, των αγροτών, των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων» τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης