Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bagheri (Αρχιστράτηγος Ιράν): Θα πάρουμε εκδίκηση από το Ισραήλ την πιο κατάλληλη στιγμή – Στόχος η μεγαλύτερη δυνατή ζημιά στους σιωνιστές

Bagheri (Αρχιστράτηγος Ιράν): Θα πάρουμε εκδίκηση από το Ισραήλ την πιο κατάλληλη στιγμή – Στόχος η μεγαλύτερη δυνατή ζημιά στους σιωνιστές
Σημείωσε επίσης ότι οι ΗΠΑ πρέπει να θεωρηθούν υπεύθυνες για το χτύπημα στο προξενείο, δηλώνοντας ότι είναι προφανές ότι η Ουάσιγκτον εμπλέκεται στις ενέργειες του εβραϊκού κράτους
Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων του Ιράν Mohammad Bagheri δήλωσε ότι η Τεχεράνη θα επιλέξει την καλύτερη χρονική στιγμή για να προκαλέσει τη μεγαλύτερη δυνατή ζημιά στο Ισραήλ ως αντίποινα για την επίθεση στο ιρανικό προξενείο στη Δαμασκό.
Έκανε τη δήλωση στην κηδεία του Μοχάμεντ Reza Zahedi στρατηγού των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης που σκοτώθηκε στην επίθεση.
«Η επίθεση στο προξενείο του Ιράν στη Συρία προκλήθηκε από την απόγνωση του σιωνιστικού καθεστώτος» δήλωσε σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων IRNA.
«Θα φροντίσουμε να πάρουμε εκδίκηση», πρόσθεσε.
Ο Bagheri είπε ότι το Ιράν «θα καθορίσει μόνο του το σχέδιο για την επιχείρηση και θα το εκτελέσει την κατάλληλη στιγμή με τη μεγαλύτερη δυνατή ζημιά στον εχθρό».
Σημείωσε επίσης ότι οι ΗΠΑ πρέπει να θεωρηθούν υπεύθυνες για το χτύπημα στο προξενείο, δηλώνοντας ότι είναι προφανές ότι η Ουάσιγκτον εμπλέκεται στις ενέργειες του εβραϊκού κράτους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης