Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα... έμπνευση από τους Ρώσους: Παρουσιάζουν το εξελιγμένο Ovod-10 FPV-Drone

Νέα... έμπνευση από τους Ρώσους: Παρουσιάζουν το εξελιγμένο Ovod-10 FPV-Drone
Το συγκεκριμένο drone έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει προμήθειες και πυρομαχικά σε εξαιρετικά επικίνδυνες περιοχές στην πρώτη γραμμή
Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση των Ρώσων στην Ουκρανία λειτούργησε ως καταλύτης για την καινοτομία στη ρωσική αμυντική βιομηχανία.
Οι εταιρείες έχουν εμπνευστεί και αναπτύσσουν νέες ιδέες και τεχνολογικές λύσεις που ωφελούν σημαντικά τους στρατιώτες στην πρώτη γραμμή.
Ρώσοι μηχανικοί δημιούργησαν ένα μοντέλο αιχμής που ονομάζεται Ovod-10 (γνωστό και ως Gadfly) FPV drone.
Το συγκεκριμένο drone έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει προμήθειες και πυρομαχικά σε εξαιρετικά επικίνδυνες περιοχές στην πρώτη γραμμή.
Ο Andrey Ivanov, επικεφαλής της ομάδας έργου του κατασκευαστή μίλησε στο Sputnik.
"Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε το πιο πρόσφατο μοντέλο Ovod-10, διαθέσιμο σε διάφορες τροποποιήσεις. Το κλασικό FPV-drone έχει βελτιωμένη ανυψωτική ικανότητα, ενώ άλλες επιλογές περιλαμβάνουν σύνθετες τροποποιήσεις με δύο κάμερες. Μία από αυτές τις κάμερες είναι μια πλήρης θερμική εικονογράφος, που βοηθά στον προσανατολισμό και την ανάλυση όσων εντοπίζει.
Επιπλέον, υπάρχει ένα σύστημα εκτίναξης που μας επιτρέπει να ρίχνουμε προμήθειες, πυρομαχικά ή άλλα απαραίτητα αντικείμενα για τις μάχες», εξήγησε ο ίδιος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης