Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισραήλ: Απάντηση στο Ιράν μέσω ... Λιβάνου - Οι IDF προετοιμάζονται για ανοιχτό πόλεμο με τη Hezbollah

Ισραήλ: Απάντηση στο Ιράν μέσω ... Λιβάνου - Οι IDF προετοιμάζονται για ανοιχτό πόλεμο με τη Hezbollah
Οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ IDF έκαναν γνωστό ότι ολοκλήρωσαν μια μεγάλης κλίμακας άσκηση για την προετοιμασία πιθανών σεναρίων πολέμου στον βορρά
Σχετικά Άρθρα
Ο ισραηλινός στρατός ολοκλήρωσε μεγάλης κλίμακας άσκηση επίθεσης, άμυνας για να προετοιμαστούν για πιθανό πόλεμο με τη σιιτική οργάνωση του Λιβάνου Hezbollah.
Ειδικότερα, οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ IDF έκαναν γνωστό ότι ολοκλήρωσαν μια μεγάλης κλίμακας άσκηση για την προετοιμασία πιθανών σεναρίων πολέμου στον βορρά με τη Hezbollah του Λιβάνου, προσομοιώνοντας σενάρια επίθεσης και άμυνας.
Η άσκηση, υπό την ηγεσία της 91ης Μεραρχίας, έχει ως στόχο να προετοιμάσει τις δυνάμεις στο πεδίο της μάχης να αντιμετωπίσουν πολύπλοκο έδαφος, δύσκολες καιρικές συνθήκες και περιστατικά με πολλά θύματα.
Στην άσκηση συμμετείχαν από κοινού η 91η Μεραρχία, η Πολεμική Αεροπορία, η Ισραηλινή Αστυνομία και δυνάμεις έρευνας και διάσωσης.
Ο στρατός του Ισράηλ αναφέρει, ακόμη, ότι η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο της «επιτάχυνσης της ετοιμότητας των IDF για άμυνα και ισχυρή επίθεση στο βόρειο πεδίο».
Η άσκηση πραγματοποιείται εν μέσω καθημερινών επιθέσεων και ανταλλαγής πυρών των IDF με τη λιβανέζικη οργάνωση Hezbollah.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης