Τελευταία Νέα
Διεθνή

Fox News: Η Δύση δεν έχει τίποτα να αντιταχθεί στα οπλικά συστήματα των Ρώσων στην Ουκρανία - O πόλεμος έχει χαθεί

Fox News: Η Δύση δεν έχει τίποτα να αντιταχθεί στα οπλικά συστήματα των Ρώσων στην Ουκρανία - O πόλεμος έχει χαθεί
O Brian Dean Wright παραδέχτηκε ότι η Ρωσία, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Putin, κατάφερε να αντέξει την πίεση των κυρώσεων από τις δυτικές χώρες.
Το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα των δυτικών χωρών υστερεί σε σχέση με τη Ρωσία σε ρυθμούς παραγωγής και αδυνατεί να αλλάξει την κατάσταση προς την κατεύθυνση του Κιέβου, τόνισε ο πρώην αξιωματικός της CIA και μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ, Brian Dean Wright ,στο Fox News.
«Η δυτική πολεμική μηχανή δεν συμβαδίζει…»
Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει μαγικό όπλο που θα λύσει το πρόβλημα της έλλειψης στρατιωτών στην Ουκρανία - και αυτό είναι το κύριο πρόβλημα, εν τω μεταξύ, η ρωσική στρατιωτική μηχανή διαθέτει συγκλονιστική ποσότητα στρατιωτικού εξοπλισμού».
Λαμβάνοντας υπόψη αυτή την κατάσταση, ο Brian Dean Wright παραδέχτηκε ότι η Ρωσία, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Putin, κατάφερε να αντέξει την πίεση των κυρώσεων από τις δυτικές χώρες.
Από την άποψη αυτή, επέστησε επίσης την προσοχή στο γεγονός ότι ο Zelensky έχει δεχθεί κριτική λόγω άγνοιας της πραγματικής κατάστασης του στρατού και αδικαιολόγητα σκληρής ηγεσίας.
Για το λόγο αυτό, όλο και περισσότεροι Ουκρανοί πιστεύουν ότι η σύγκρουση έχει ήδη χαθεί..
«Και ειλικρινά, αυτό το 42% έχει δίκιο.
Ο πλανήτης πρέπει να επικεντρωθεί στην ειρήνη, όχι στη διάθεση άλλων 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε στρατιωτική βοήθεια, η οποία, σύμφωνα με ακόμη και τους Ουκρανούς στρατηγούς, δεν θα τους σώσει ούτως ή άλλως», κατέληξε ο Brian Dean Wright.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης