Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σφαγή - Οι Ρώσοι απελευθέρωσαν την Novomikhailovka, νίκησαν μονάδες 10 ταξιαρχιών - 410 απώλειες Ουκρανών

Σφαγή - Οι Ρώσοι απελευθέρωσαν την Novomikhailovka, νίκησαν μονάδες 10 ταξιαρχιών - 410 απώλειες Ουκρανών
Οι ρωσικές δυνάμεις βελτίωσαν ακόμα περισσότερο τις θέσεις τους στη γραμμή του μετώπου στο Donetsk
Οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις απελευθέρωσαν τον οικισμό Novomikhailovka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk, επιφέροντας ένα ισχυρό πλήγμα στον ουκρανικό στρατό.
Σε ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας αναφέρεται πως οι δυνάμεις «Νότος» του ρωσικού στρατού απελευθέρωσαν πλήρως τον οικισμό Novomikhailovka, νίκησαν μονάδες από 10 ουκρανικές ταξιαρχίες και άφησαν πίσω τους περίπου 410 Ουκρανούς στρατιώτες νεκρούς και τραυματίες.
««Ως αποτέλεσμα επιτυχημένων ενεργειών, μονάδες της ομάδας δυνάμεων «Νότος» απελευθέρωσαν πλήρως τον οικισμό Novomikhailovka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk και βελτίωσαν την τακτική κατάσταση κατά μήκος της πρώτης γραμμής» αναφέρει στην ανακοίνωση του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Επιπλέον, υπογραμμίζεται πως οι ρωσικές δυνάμεις απέκρουσαν τρεις αντεπιθέσεις της 33ης μηχανοκίνητης και της 80ης ταξιαρχίας των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στις περιοχές Bogdanovka και Pobeda στην επαρχία του Donetsk.
Πέρα από τις 410 απώλειες, καταστράφηκαν 9 οχήματα και ένα αυτοκινούμενο πυροβολικό Gvozdika των 122 χλστ, ένας σταθμός ηλεκτρονικού πολέμου και αποθήκες πυρομαχικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης