Τελευταία Νέα
Διεθνή

Διαιτητής της Euroleague συνελήφθη να κλέβει... κολόνια στο αεροδρόμιο: Είχε σφυρίξει στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι

Διαιτητής της Euroleague συνελήφθη να κλέβει... κολόνια στο αεροδρόμιο: Είχε σφυρίξει στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι
Σύμφωνα με Σερβικό Μέσο Ενημέρωσης, ο Matej Boltauzer έκλεψε κολόνια αξίας 221 ευρώ, από κατάστημα στο αεροδρόμιο «Νίκολα Τέσλα» του Βελιγραδίου, ενώ στην συνέχεια συνελήφθη από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος αφού πλήρωσε πρόστιμο ύψους 256 ευρώ

Η κάμερα ασφαλείας στο το αεροδρόμιο του Βελιγραδίου κατέγραψε τον Σλοβένο διαιτητή της Euroleague, Matej Boltauzer, να κλέβει μια κολόνια και όπως όλα δείχνουν αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με τον νόμο.
Ο Σλοβένος διαιτητής ίσως είναι γνωστός και στο ελληνικό φίλαθλο κοινό, καθώς είχε σφυρίξει στην πρώτη αναμέτρηση των playoffs της Euroleague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Σύμφωνα με Σερβικό Μέσο Ενημέρωσης, ο Matej Boltauzer έκλεψε κολόνια αξίας 221 ευρώ, από κατάστημα στο αεροδρόμιο «Νίκολα Τέσλα» του Βελιγραδίου, ενώ στην συνέχεια συνελήφθη από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος αφού πλήρωσε πρόστιμο ύψους 256 ευρώ.
Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως είχε σημειωθεί στο ξεκίνημα της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα στην 12η αγωνιστική της Euroleague, έπειτα από την αναμέτρηση της Παρτιζάν με την Μονακό. Το σερβικό Μέσο επικοινώνησε με τον Σλοβένο διαιτητή, ο οποίος δήλωσε: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Λυπάμαι. Δεν μπορώ να μιλήσω».

Δείτε το βίντεο:

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης