Τελευταία Νέα
Διεθνή

EE: Η Ρωσία να ξανασκεφτεί την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων ιταλικών και γερμανικών εταιρειών

EE: Η Ρωσία να ξανασκεφτεί την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων ιταλικών και γερμανικών εταιρειών
H ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης
Η Ευρωπαϊκή Ένωση κάλεσε τη Ρωσία να επανεξετάσει την απόφαση να μεταβιβάσει τα περιουσιακά στοιχεία γερμανικών και ιταλικών εταιρειών σε προσωρινή διαχείριση, ανέφερε η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης σε δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα το Σάββατο 27 Απριλίου 2024.
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση καλεί τη Ρωσία να ακυρώσει αυτά τα μέτρα και να βρει αποδεκτές λύσεις μαζί με αυτές τις ευρωπαϊκές εταιρείες», αναφέρει το έγγραφο.
Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin υπέγραψε διάταγμα για τη μεταβίβαση των ρωσικών θυγατρικών Ariston και BSH Hausgerate στην προσωρινή διαχείριση της JSC Gazprom Household Systems. Το έγγραφο είναι αναρτημένο στην πύλη για την επίσημη δημοσίευση νομικών πράξεων.
Η BSH Hausgerate GmbH είναι μια γερμανική εταιρεία παραγωγής οικιακών συσκευών, που ιδρύθηκε το 1967.
Το 2015, ένας άλλος κατασκευαστής οικιακών συσκευών, η Bosch, έκανε την BSH θυγατρική της, εξαγοράζοντας το μερίδιο των εταίρων. Οι πιο διάσημες μάρκες της BSH είναι η Bosch και η Siemens.

Το Ariston είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στην εταιρεία Indesit Company.
Κατασκευάζει μεγάλες οικιακές συσκευές, όπως θερμοσίφωνες, απορροφητήρες, εστίες μαγειρέματος και άλλα.
Η Gazprom Household Systems είναι θυγατρική της Gazprom, του μεγαλύτερου ρωσικού κατασκευαστή οικιακών εστιών αερίου και ηλεκτρικών εστιών, εξαρτημάτων για εξοπλισμό που χρησιμοποιεί αέριο.
Στιγμιότυπο_οθόνης_2024-04-27_192106.png
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης