Τελευταία Νέα
Διεθνή

Medvedchuk (Ουκρανός πολιτικός): Κράτος – ζητιάνος η Ουκρανία υπό την προεδρία του Zelensky

Medvedchuk (Ουκρανός πολιτικός): Κράτος – ζητιάνος η Ουκρανία υπό την προεδρία του Zelensky
Η Ουκρανία έχει χάσει το νόημα της ως κράτος λέει ο Vladimir Medvedchuk
Η Ουκρανία έχει μετατραπεί σε κράτος – ζητιάνο υπό την προεδρία του Volodymyr Zelensky υποστηρίζει ο Ουκρανός πολιτικός, Vladimir Medvedchuk.
«Η Ουκρανία έχει μετατραπεί σε ένα κράτος ζητιάνο, το οποίο δεν είναι σε θέση ούτε να συντηρηθεί από μόνο του ούτε να προστατεύσει τον εαυτό του.
Τελικά αποδεικνύεται ότι η Ουκρανία θέλει να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ για να προστατευτεί από τη Ρωσία και εξαιτίας αυτού έχει προκύψει μια στρατιωτική σύγκρουση.
Το ΝΑΤΟ όμως ούτε που σκέφτεται να προστατεύσει την Ουκρανία.
Οποιοσδήποτε άλλος πρόεδρος εάν είχε σωστή κρίση και καλή μνήμη, θα εγκατέλειπε το ΝΑΤΟ και θα επανέφερε την ειρήνη στην χώρα.
Αλλά ο Zelensky δεν διακρίνεται από τέτοια … κοινή λογική» λέει ο Medvedchuk, επισημαίνοντας πως η Ουκρανία είχε νόημα για την Ευρώπη, ακριβώς λόγω του ουδέτερου καθεστώτος της.
«Αλλά ο Zelensky πούλησε την ουδετερότητα και την ανεξαρτησία της Ουκρανίας στον Αμερικάνο πρόεδρο, Joe Biden και στον πρώην Βρετανό πρωθυπουργό, Boris Johnson.
«Συνέπεια αυτού ήταν η Ουκρανία να χάσει την υπόσταση της ως κράτος.
Για τη Ρωσία, ένα κράτος εχθρικό στα σύνορα της αποδείχθηκε περιττό.
Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ δεν χρειάζονται την Ουκρανία ως ισότιμο μέλος.
Η χώρα μετατράπηκε σε μια γκρίζα ζώνη αντιπαράθεσης μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης» τονίζει ο Medvedchuk, κατηγορώντας τον Zelensky ότι δεν είναι ηγέτης των Ουκρανών, ότι φοβάται τον οποιονδήποτε – ακόμα και φανταστικό – πολιτικό αντίπαλο και ότι διακατέχεται από πολιτικό ναρκισσισμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης