Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Ειδεχθές έγκλημα η απόπειρα δολοφονίας του Fico - «Ένας γενναίος και αποφασιστικός άνδρας»

Putin: Ειδεχθές έγκλημα η απόπειρα δολοφονίας του Fico - «Ένας γενναίος και αποφασιστικός άνδρας»
«Ελπίζω ότι τα χαρακτηριστικά του αυτά θα τον βοηθήσουν να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη κατάσταση»
Σχετικά Άρθρα
Τον αποτροπιασμό του για την απόπειρα δολοφονίας του Σλοβάκου πρωθυπουργού Robert Fico, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ρωσίας Vladimir Putin, καταγγέλλοντας το «ειδεχθές έγκλημα».
«Με αγανάκτηση έμαθα για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Robert Fico, του πρωθυπουργού της Δημοκρατίας της Σλοβακίας. Τίποτα δεν μπορεί να δικαιολογήσει αυτό το ειδεχθές έγκλημα. Γνωρίζω τον Robert Fico ως έναν γενναίο και αποφασιστικό άνδρα. Ελπίζω ότι τα χαρακτηριστικά του αυτά θα τον βοηθήσουν να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη κατάσταση», ανέφερε ο κ. Putin σε τηλεγράφημα που έστειλε στη Σλοβάκα ομόλογό του, Zuzana Čaputová -το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα το Κρεμλίνο.
Παράλληλα, ο πρεσβευτής της Ρωσίας στη Μπρατισλάβα καταδίκασε την επίθεση με πυροβολισμούς σήμερα κατά του πρωθυπουργού της Σλοβακίας.
«Καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο αυτή την πράξη βίας και εκφράζω την πεποίθησή μου για την ανάγκη να τιμωρηθούν οι δράστες», δήλωσε ο Igor Bratchikov σε επιστολή προς τον κ. Fico, την οποία η ρωσική πρεσβεία ανάρτησε στη σελίδα της στο Facebook.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης