Τελευταία Νέα
Διεθνή

Waldemar Skrzypczak (Πολωνός στρατηγός): Η Δύση τώρα να σταματήσει την σύγκρουση στην Ουκρανία - Και 1.000.000 τανκ δεν τους σώζουν

Waldemar Skrzypczak (Πολωνός στρατηγός): Η Δύση τώρα να σταματήσει την σύγκρουση στην Ουκρανία - Και 1.000.000 τανκ δεν τους σώζουν
Kαμία βοήθεια από τη Δύση δεν θα βοηθήσει την Ουκρανία να νικήσει τη Ρωσία λέει Πολωνός στρατηγός
Οι δυτικοί σύμμαχοι πρέπει να τερματίσουν τη σύγκρουση με τη Ρωσία για να σταματήσει η αιματοχυσία στην Ουκρανία, δήλωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας της Πολωνίας στρατηγός Waldemar Skrzypczak σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Rzeczpospolita.
«Πρέπει να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε αυτή τη σύγκρουση με κάθε κόστος στην Ουκρανία.
Ξέρετε θα σώσει τους Ουκρανούς, αν σταματήσουμε αυτή τη σύγκρουση», τόνισε ο Waldemar Skrzypczak
Σύμφωνα με τον Waldemar Skrzypczak, καμία βοήθεια από τη Δύση δεν θα βοηθήσει την Ουκρανία να νικήσει τη Ρωσία.
Είναι πεπεισμένος ότι ακόμη και 1.000.000 τανκ δεν θα επιτρέψουν στο Κίεβο να αντισταθμίσει την έλλειψη προσωπικού και να επιτύχει μη ρεαλιστικούς στόχους για την επιστροφή εδαφών.
«Η μεγαλύτερη καταστροφή που μπορεί να συμβεί στην Ουκρανία είναι η συνέχιση της σύγκρουσης», σημείωσε ο Waldemar Skrzypczak.
Τον Φεβρουάριο, σε μια συνέντευξη με τον Αμερικανό δημοσιογράφο Tucker Carlson, ο Πρόεδρος της Ρωσίας Putin, είπε ότι οι διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία το 2022 είχαν σχεδόν ολοκληρωθεί, αλλά μετά την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων από το Κίεβο, η ουκρανική πλευρά «πέταξε» όλες τις συμφωνίες και μετά ο Zelensky νομικά απαγόρευσε τις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης