Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το δώρο της Ομοσπονδίας στους πρωταθλητές Ευρώπης της Δανίας το 1992, ήταν… διακοπές στην Κρήτη!

Το δώρο της Ομοσπονδίας στους πρωταθλητές Ευρώπης της Δανίας το 1992, ήταν… διακοπές στην Κρήτη!
Το δώρο των Δανών για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο EURO του 1992 ήταν να ταξιδέψουν στην Κρήτη και να απολαύσουν το υπόλοιπο των διακοπών τους που διακόπηκε, για να μπορέσουν να πάνε και να πάρουν μέρος στην διοργάνωση στην Σουηδία, αφού μπήκαν από το… παράθυρο!

Κάθε καλοκαίρι, οι Σκανδιναβοί ετοιμάζονταν να αποδράσουν προς τις χώρες της Μεσογείου για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Εξαίρεση δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν και οι διεθνείς Δανοί ποδοσφαιριστές που ύστερα από μία κοπιαστική σεζόν γέμιζαν τις βαλίτσες τους με προορισμό τα ελληνικά νησιά, τη Νότια Ιταλία, την Γαλλία, την Ισπανία και άλλα εξωτικά μέρη που δεν θα τους θυμίζουν το μουντό και κρύο σκανδιναβικό σκηνικό.

Τον Ιούνιο του '92, η Σουηδία φιλοξενούσε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Εκεί όπου, αρχικά, η Δανία δεν θα ήταν παρούσα καθώς τερμάτισε , ένα βαθμό πίσω από την Γιουγκοσλαβία στον 4ο προκριματικό όμιλο. Η ισοπαλία της ομάδας του Ρίτσαρντ Μέλερ Νίλσεν στο Μπέλφαστ με την Βόρειο Ιρλανδία και παράλληλα η νίκη των Πλάβι στο Γουϊνδσορ Παρκ διαμόρφωσαν την μεταξύ τους τελική διαφορά στη βαθμολογία.

Η συνέχεια στο BNSports

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης