Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η ηλικία του Biden απομακρύνει ψηφοφόρους – Η αποδοχή του ως Προέδρου κατρακύλησε στο 37,4%

Η ηλικία του Biden απομακρύνει ψηφοφόρους – Η αποδοχή του ως Προέδρου κατρακύλησε στο 37,4%

Εύλογα ερωτήματα και αμφιβολίες για την κατάσταση της υγείας του

Σχετικά Άρθρα

Σχεδόν κάθε φορά που ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden εμφανίζεται δημοσίως αυτές τις μέρες, τροφοδοτεί συζητήσεις σχετικά με το «αν θα αποσυρθεί ο γερασμένος Joe από την κούρσα του 2024;» και «αν τελικά θα αναγκαστεί να κάνει στην άκρη;».
Στο πιο πρόσφατο περιστατικό, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Obama εθεάθη το Σάββατο να πιάνει το χέρι του Biden και να τον καθοδηγεί εκτός σκηνής σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Λος Άντζελες.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, φαίνεται ότι όσο κρύο νερό κι αν ρίξει η εκστρατεία του Biden ή το Δημοκρατικό Κόμμα σε αυτή τη φωτιά των εικασιών, οι Αμερικανοί δεν θα αποτραβηχτούν από τη Μεγάλη Θεωρία Αντικατάστασής του.
Πρόκειται για την ιδέα ότι με κάποιο τρόπο, με κάποιο τρόπο ο πρόεδρος θα αντικατασταθεί ως υποψήφιος του Δημοκρατικού Κόμματος ενόψει των εκλογών του 2024, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.
«Η αποχώρηση θα ήταν μεγάλο ρίσκο.
Αλλά υπάρχει κάποιο όριο κάτω από το οποίο η συνέχιση της υποψηφιότητας είναι μεγαλύτερο ρίσκο», έγραψε ο γκουρού των δημοσκοπήσεων Silver στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη εβδομάδα.
«Φτάσαμε εκεί;
Δεν ξέρω.
Αλλά είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο να ρωτάμε» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο Silver, ιδρυτής της ιστοσελίδας FiveThirtyEight, σημείωσε ότι ο μέσος όρος αποδοχής του Biden είχε φτάσει σε νέο χαμηλό επίπεδο, στο 37,4%.
Και η κυριότερη από τις ανησυχίες των ψηφοφόρων είναι η ηλικία του Biden.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης