Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νικητής του ιστορικού debate… ο Trump – Ramaswamy: Μαριονέτα των μάνατζερ ο Biden

Νικητής του ιστορικού debate… ο Trump – Ramaswamy: Μαριονέτα των μάνατζερ ο Biden
Eίναι το πρώτο debate στην πολιτική ιστορία των ΗΠΑ που γίνεται μεταξύ ενός νυν και ενός πρώην προέδρου των ΗΠΑ.
(upd) Νικητή του αποψινού πρώτου debate για τις προεδρικές εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου ανέδειξε τον Donald Trump o Vivek Ramaswamy, Αμερικάνος επιχειρηματίας και πρώην υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για το προεδρικό αξίωμα.
Αν και το debate μεταξύ του Biden και του Trump αναμένεται να αρχίσει στις 04:00 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) της Παρασκευής 28 Ιουνίου, ο Ramaswamy απένειμε τη νίκη στον Trump διότι όπως λέει, συμφώνησε να συμμετάσχει.
«Νομίζω ότι ο Donald Trump έχει ήδη κερδίσει τη συζήτηση συμφωνώντας να συμμετάσχει σε αυτήν σύμφωνα με τους κανόνες που ζήτησε ο Biden και δείχνοντας στη χώρα ότι είναι έτοιμος όχι μόνο να ηγηθεί αλλά και να την ενώσει.
Ο Biden δεν θα μπορούσε να το κάνει αυτό», είπε μιλώντας στο Fox News o Vivek Ramaswamy, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Biden έχει εδώ και καιρό μετατραπεί σε μια «μαριονέτα των μάνατζερ» που θα τον χρησιμοποιήσουν και πάλι κατά την κρίση τους στο σημερινό debate.

Ιστορικό debate

Σημειώνεται ότι πρόκειται για ένα ιστορικό debate καθώς είναι το πρώτο στην πολιτική ιστορία των ΗΠΑ που γίνεται μεταξύ ενός νυν και ενός πρώην προέδρου των ΗΠΑ.
Το debate θα γίνει σε στούντιο του CNN στην Ατλάντα, θα έχει διάρκεια 90 λεπτά και θα συντονίζεται από δύο δημοσιογράφους.

Νέοι κανόνες

Βασικό χαρακτηριστικό αυτής της τηλεοπτικής αναμέτρησης είναι το σύνολο των κανόνων που έχουν συμφωνήσει οι δύο συμμετέχοντες.
Για πρώτη φορά σε προεδρικό debate δεν θα υπάρχει κοινό, έτσι ώστε να αποφευχθούν χειροκροτήματα και κάθε είδους επιφωνήματα…
Επίσης, υπάρχει συμφωνία έτσι ώστε το μικρόφωνο του υποψηφίου που δεν μιλά, να είναι κλειστό έτσι ώστε να μην μπορεί να διακόπτει αυτόν που έχει το λόγο.
Οι υποψήφιοι δεν θα φέρουν γραπτές σημειώσεις, θα έχουν στυλό και χαρτί καθώς και ένα μπουκάλι νερό, ενώ η τοποθέτηση τους θα έχει διάρκεια 2 λεπτών.
Έχουν οριστεί δύο διαφημιστικά διαλείμματα, στη διάρκεια των οποίων δεν θα μπορούν να επικοινωνούν με τα επιτελεία τους.
Το επόμενο debate Biden – Trump έχει οριστεί για τις 10 Σεπτεμβρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης